nota-10bac.jpg

Ministerul Educației a publicat astăzi rezultatele obținute la examenul de bacalaureat după contestații. În Prahova, o elevă nemuțumită de nota obținută la limba română a reușit să ia 10 după contestație.

Este vorba de MIHĂILĂ I. ANDREEA, de la Colegiul Național I.L. Caragiale din Ploiești, a cărei medie a devenit 10 la BAC.

Inițial, aceasta a fost notată cu 9,3 la limba română scris, însă după contestație a luat nota maximă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și  Au fost publicate rezultatele finale BAC 2018, după contestații

Reamintim că, până la afișarea rezultatelor finale, doi elevi din Prahova au obținut nota maximă la BAC.

Surpriză în topul celor mai bune licee din Prahova, după rata de promovabilitate la BAC

Este vorba de POPESCU T IRINA ELENA, de la Colegiul Național Mihai Viteazul din Ploiești, respectiv VOINEA V 
MIRUNA-GEORGIANA de la Colegiul Național ”Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte.

Topul celor mai slabe licee din Prahova, după rezultatele obținute de elevi la BAC

Mai mulți elevi au fost la câteva sutimi de nota maximă.

Detalii aici: Topul celor mai buni elevi din Prahova după notele de la BAC

 

 

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Bărbat de 85 de ani, lovit de mașină în Ploiești

Traficul rutier pe Strada Mărășești din Ploiești s-a desfășurat cu dificultate pentru scurt timp în această dimineață, după o traversare neregulamentară soldată cu rănirea unei persoane. Potrivit...