WhatsApp Image 2018-07-08 at 16.31.47.jpeg

Ies la iveală detalii cutremurătoare ale incidentului petrecut în această după-amiază pe malul unei bălți din satul Zamfira, comuna Lipănești. Iată filmul tragediei:

Un bărbat de 38 de ani s-a electrocutat, după ce undița sa a făcut un arc electric cu firele de înaltă tensiune.

Incidentul s-a petrecut chiar sub ochii fiului său, de 14 ani, care îl însoțea la pescuit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Știrea inițială: Tânăr electrocutat la pescuit pe o baltă din Prahova

Acesta a stins focul care a cuprins hainele și corpul părintelui, apoi a sunat la 112.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție, salvatorii reușind să-l scoată pe bărbat din stopul cardio-respirator în care a intrat imediat după șocul electric.

Victima a fost transportată în stare gravă la spitalul județean de urgență din Ploiești, cu arsuri pe 90 % din suprafața corpului.

Imagini de la locul tragediei:

WhatsApp Image 2018-07-08 at 16.31.47.jpeg

WhatsApp Image 2018-07-08 at 16.31.47 (1).jpeg

WhatsApp Image 2018-07-08 at 16.31.47 (2).jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.