liviu-dragnea-2.jpg

Ultima amânare a sentinței definitive, în dosarul angajarilor fictive, a fost cu doar o zi înaintea mitingului PSD. Judecătorii au decis că este cazul să mai chibzuiască până pe 21 iunie.

Magistrații ÎCCJ trebuie să decidă dacă solicitarea DNA pentru ca Liviu Dragnea să fie privat de libertate timp de 7 ani și 6 luni este fundamendată suficient de bine, sau acesta va fi... nevinovat. Este una dintre cele mai grele decizii alte ÎCCJ, în contextul în care România se află pe un butoi cu pulbere. Deși scad șansele pentru o nouă amânare a pronunțării, nici această variantă nu este exclusă. 

Iată doar câteva întrebări la care așteptăm cu mare interes opiniile cititorilor noștri:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Va fi achitat sau va fi condamnat Liviu Dragnea?

Va fi sau nu decapitat PSD-ul?

Își va aștepta sentința în țară?

Credeți că este posibilă o înțelegere cu ”sistemul” pentru a scăpa de pedeapsă?

Dacă Dragnea își va salva pielea, va înceta lupta cu ceea ce el numește ”statul paralel”?

Dacă Dragnea va fi încarcerat, PSD-ul va continua actuala politică de teamă ca marea masă a conducerii de partid să nu aibă aceeași soartă?

Cele mai interesante, argumentate și decente opinii alte cititorilor observatorulph.ro vor fi reunite într-un material, pe care îl vom publica joi dimineața.

liviu-dragnea-2.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.