aboneaza-te la ziarul fara reclame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

30724855_2414609135231617_1141620565182775296_n.jpg

S-a născut în Băicoi, Prahova, în data de 14 august 1976, apoi a fost abandonată într-un leagăn de copii comunist din București, de unde a fost adoptată și mutată în Ungaria. Camelia Majoru a aflat recent toate aceste informații de la mama adoptivă, iar acum încearcă să-și găsească mama și fratele biologic. O puteți ajuta?

Mesaju Cameliei a fost postat pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României:

”Sunt în căutarea familiei mele biologice! Numele meu a fost MAJORU CAMELIA MARIANA. Numele mamei biologice este TUDOR ANA și al tatălui MAJORU VALERIU. Știu că mai am un frate cu câțiva anișori mai mare decât mine. Eu m-am născut în orașul BĂICOI, județul Prahova, la data de 14 august 1976. Părinții mei adoptivi m-au adoptat din Leagănul de copii din strada Covasna nr 8 A, București, sectorul 5, pe când aveam 3 ani și 8 luni.

Până la vîrsta de 14 ani am locuit în București sectorul 4, după care părinții mei adoptivi s-au despărțit și eu, împreună cu mama adoptivă, m-am mutat în Ungaria.

Am avut o copilărie foarte frumoasă și nu am dus lipsa de nimic, dar totuși simțeam ceva trist. Aveam și amintiri în care eram undeva cu mulți copii și vroiam să fugim de acolo. O întrebăm pe mama adoptivă: ‘’Mami unde mă aflam eu cînd eram mică? Și erau mulți copii și când veneai eu plângem și îți spuneam pe nume - mama Irina ia-ma cu ține !" ?? ‘’ iar ea îmi răspundea mereu că eram în spital pentru că eram bolnavă.

Până la vîrsta de 17 ani nu am știut că am fost adoptată. Pînă cînd, într-o zi, a venit poșta cu actele de divorț scrise în română și în ungurește, pentru că ne trebuiau pentru cetățenia maghiară.

Eu din curiozitate am citit actele în română și acolo am văzut " înfiata Gheorghe Camelia Mariana etc.’’. Când am aflat acest lucru îmi venea să leșin și am avut sufletul zdruncinat. M-am simțit copilul nimănui . Mama adoptivă îmi spunea că avocatul a scris greșit, dar eu o întrebăm : ‘’ Mami, în 60 de hîrtii ??’’ .

Ea plîngea și nu îmi spunea altceva. Eu n-am mai forțat-o cu intrebariile mele pentru că dacă suferă ea, sufăr și eu !!! Mama adoptivă acum are o vîrstă și a început să-mi spună adevărul despre mine . Ași dori foarte mult să știu cine m-a adus pe lume și să-mi cunosc și fratele. Vă rog frumos să mă ajutați să-mi găsesc părinții, dar mai ales mama biologică și fratele. De mulți ani sufăr și simt că ceva foarte important lipsește din viața mea ! Vă mulțumesc din suflet!”

Cei care dețin informații despre acest caz pot scrie administratorilor paginii The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României.


Social
  • Miercuri, 23 Mai 2018
  • De Observatorul Prahovean

Concurs pentru elevi organizat de ISU Prahova

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova organizează concursul cu tematică de protecţie civilă "Cu...

Social
  • Marți, 22 Mai 2018
  • De Mihai Popescu

Două noi cazuri de rujeolă confirmate în Prahova

În ultima săptămână, două noi cazuri de rujeolă au fost confirmate în județul Prahova. Informația este dată de Direcția de Sănătate Publică Prahova într-un comunicat emis astăzi. ”In saptamana...

Administrație
  • Marți, 22 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Controale la shaormeriile din Prahova

  Prin ordin al prefectului, la nivelul județului Prahovei s-a constituit o comisie pentru verificarea condițiilor sanitare de la toate unitățile de fast food din județ, după incidentele semnalate în mai...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești