foto_92971.jpg

Primăria Brazi organizează o licitație având ca obiect prestarea unui serviciu mai puțin obișnuit: ”transport auto porumbei sportivi pentru competiții”. Serviciul este evaluat la 72.700 de lei, echivalentul a peste 15.000 de euro.

Potrivit caietului de sarcini, firma câștigătoare trebuie să fie autorizată pentru transport porumbei (național și internațional), să aibă experiență în acest domeniu și o dotare tehnică specifică.

Aceasta trebuie să asigure transportul porumbeilor în țară și străinătate, la diverse competiții, pe o distanță totală de 35.000 de km, adică aproape cât are Ecuatorul 😊

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La solicitarea observatorulph.ro, reprezentanții Clubului Sportiv Brazi ne-au transmis că secția de columbofilie are 70 de membri legitimați, toți cu domiciliul în comuna Brazi, aici avându-și sediul și Asociația Județeană Prahova de Sport Columbofil.

În medie, la competitiile incluse în calendarul Federatiei de Sport Columbofil din România, la care CS Brazi este afiliat cu drepturi depline, sunt transportați cca 3300 de porumbei voiajori!

Primaria Brazi, prin CS Brazi, precizează că din bugetul local finanțează doar activitatea de transport dus/întors a păsărilor la diverse competiții oficiale.

Celelalte tipuri de cheltuieli aferente acestei activitati, precum: hrana si medicamentatie pasari, diverse vize si taxe, intretinere adaposturi, s.a sunt suportate exclusiv din contributiile personale ale membrilor sectiei columbofile.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...