fbpx

foto_92971.jpg

Primăria Brazi organizează o licitație având ca obiect prestarea unui serviciu mai puțin obișnuit: ”transport auto porumbei sportivi pentru competiții”. Serviciul este evaluat la 72.700 de lei, echivalentul a peste 15.000 de euro.

Potrivit caietului de sarcini, firma câștigătoare trebuie să fie autorizată pentru transport porumbei (național și internațional), să aibă experiență în acest domeniu și o dotare tehnică specifică.

Aceasta trebuie să asigure transportul porumbeilor în țară și străinătate, la diverse competiții, pe o distanță totală de 35.000 de km, adică aproape cât are Ecuatorul 😊

La solicitarea observatorulph.ro, reprezentanții Clubului Sportiv Brazi ne-au transmis că secția de columbofilie are 70 de membri legitimați, toți cu domiciliul în comuna Brazi, aici avându-și sediul și Asociația Județeană Prahova de Sport Columbofil.

În medie, la competitiile incluse în calendarul Federatiei de Sport Columbofil din România, la care CS Brazi este afiliat cu drepturi depline, sunt transportați cca 3300 de porumbei voiajori!

Primaria Brazi, prin CS Brazi, precizează că din bugetul local finanțează doar activitatea de transport dus/întors a păsărilor la diverse competiții oficiale.

Celelalte tipuri de cheltuieli aferente acestei activitati, precum: hrana si medicamentatie pasari, diverse vize si taxe, intretinere adaposturi, s.a sunt suportate exclusiv din contributiile personale ale membrilor sectiei columbofile.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg