lift-salina-slanic_2d1ba.jpg

După accidentul produs recent în galeria de acces în Mina Unirea, când un microbuz înțesat cu turiști străini s-a răsturnat, rezultând rănirea acestora, observatorulph.ro a cerut explicații conducerii Salrom, proprietarul și administratorul salinei Slănic.

Recent, observatorulph.ro a dezvăluit că, de aproape patru ani, Salrom preferă să plătească bani grei unei firme pentru transportul turiștilor cu microbuze în Salina Slănic, deși liftul implicat într-un incident în august 2014 a fost reparat, însă nimeni nu-și asumă responsabilitarea reintroducerii în funcțiune.

Detalii aici: Reacția transportatorului al cărei microbuz s-a răsturnat în Salina Slănic: ”Vă salutăm!”.Firma aparține familiei unui inspector ISCTR

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorulph.ro a solicitat explicații din partea conducerii Salrom, care susține, într-o adresă publicată la finalul articolului, că nu a identificat până acum niciun producător de lifturi care să poată executa investiția.

Mai mult, contractul cu firma de transport persoane din Păulești a fost reînnoit luna trecută, astfel încât accesul turiștilor se va face în continuare cu microbuzele, valoarea noului contract depășind 1,3 milioane de lei.

Observatorulph.ro a solicitat în data de 2 aprilie conducerii Salrom să precizeze ce masuri au fost luate după accidentul petrecut în Salina Slanic, unde un microbuz plin cu turiști s-a răsturnat:

”Va rugam sa precizati daca firma Griro Transport va mai efectua curse si in ce conditii? Care este valoarea contractului in vigoare incheiat cu Griro Transport? Cand expira contractul? Va rugam sa precizati stadiul reparatiilor/inlocuirii lifturilor de acces pentur turisti devenite nefunctionale din 2014?”

Răspunsul conducerii Salrom din 18 aprilie:

Adresa SNS nr. 2552_18.04.2018-page-001.jpg

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident în Câmpina. Două autoturisme implicate

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă, în jurul orei 13.00, pe Bulevardul Carol I, din Câmpina, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Accident pe DJ 230. O mașină a ieșit în decor

Accident, sâmbătă dimineață, pe D.J.230 la Cerașu, Prahova. Din primele informații, un șofer a pierdut controlul volanului și a derapat. Mașina a ajuns în decor, iar o persoană acuză dureri....