un_barbat_din_corabia_a_murit_in_ambulanta_06418800.jpg

Accidentul rutier s-a produs marți dimineață, după ce o elevă a pierdut controlul volanului și a lovit trei colegi.

UPDATE Numărul victimelor a urcat la cinci. Reacția conducerii colegiului unde s-a produs accidentul

Două dintre victime, o adolescentă în vârstă de 17 de ani și un tânăr de 18 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După efectuarea investigațiilor medicale, medicii de la Județean au decis transferarea adolescenței la Spitalul de Pediatrie Ploiesti.

Această prezintă un traumatism cranio- cerebral minor și mai multe contuzii la nivelul mâinilor, răni care nu-i pun viața în pericol.

Elevul în vârstă de 18 ani necesită însă o intervenție chirurgicală. Pe lângă traumatismul cranio-cerebral minor, acesta are o fractură la mandibula, motiv pentru care va fi transferat la Secția exterioară a Spitalului Județean Boldescu, la Chirurgie.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.