un_barbat_din_corabia_a_murit_in_ambulanta_06418800.jpg

Accidentul rutier s-a produs marți dimineață, după ce o elevă a pierdut controlul volanului și a lovit trei colegi.

UPDATE Numărul victimelor a urcat la cinci. Reacția conducerii colegiului unde s-a produs accidentul

Două dintre victime, o adolescentă în vârstă de 17 de ani și un tânăr de 18 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După efectuarea investigațiilor medicale, medicii de la Județean au decis transferarea adolescenței la Spitalul de Pediatrie Ploiesti.

Această prezintă un traumatism cranio- cerebral minor și mai multe contuzii la nivelul mâinilor, răni care nu-i pun viața în pericol.

Elevul în vârstă de 18 ani necesită însă o intervenție chirurgicală. Pe lângă traumatismul cranio-cerebral minor, acesta are o fractură la mandibula, motiv pentru care va fi transferat la Secția exterioară a Spitalului Județean Boldescu, la Chirurgie.


IT&C
  • Duminică, 22 Iulie 2018
  • De Observatorul Prahovean

WhatsApp limitează redirecționarea mesajelor

Într-un efort de limitare a răspândirii informațiilor false, WhatsApp a decis să limiteze numărul de grupuri la care un mesaj poate fi redirecționat. Dacă până acum utilizatorii WhatsApp puteau...

Auto-moto
  • Joi, 19 Iulie 2018
  • De Mihai Popescu

Autoturism ieșit în decor pe DN1A, la Cheia

  Un accident rutier s-a produs joi în jurul orei 11.40 pe DN1A, la ieșirea din Cheia spre Ploiești.  Potrivit primelor informații oferite de IJP Prahova, șoferul unui autoturism a pierdut controlul...