Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

iarna-zapada-800x500_c.jpg

Contractul de deszăpezire pentru drumurile județene din Prahova a expirat pe 15 martie. În această perioadă, în care județul a fost vizat de avertizări meteo de ploaie înghețată și polei, nu s-a împrăștiat material antiderapant.

”Contractul subsecvent la contractul cadru de deszăpezire are ca perioadă 15 Noiembrie - 15 Martie. Ieri s-a primit atenționare de polei. Până astăzi nu aveam temei legal să întocmim alt contract. Astăzi se fac demersurile pentru un nou contract subsecvent în baza atenționărilor venite de la INMH”, a declarat, pentru observatorulph.ro, Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Mai mulți cititori ai observatorulph.ro au reclamat poleiul de pe drumurile județene.

Printre cei afectați se numără și navetiștii de pe ruta Boldești - Grădiștea, DJ 102D, unde autobuzul nu a mai ajuns la destinație din cauza fenomenului de ploaie înghețată.

Potrivit campinatv.ro, din cauza poleiului, în această dimineață, s-a format o coloană de mașini aproape în zona intersecției DJ 100E cu drumul județean care merge spre Breaza. 

Șoferii nu au putut înainta deoarece autoturismele patinau.


Eveniment
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Incendiu în Prahova. O casă s-a făcut scrum

Un apel disperat la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă, azi-noapte, la ora 4. Este vorba de o locuință situată în comuna Colceag, sat Parepa-Rusani. Pompierii au intervenit cu trei...

Eveniment
  • Miercuri, 18 Aprilie 2018
  • De Observatorul Prahovean

RPH 25 de ani – distracția continuă!!!

Aprilie 2018: 25 de ani cu Radio Prahova! Cei mai frumoși 25 de ani, cu cei mai buni ascultători, cu cele mai ascultate muzici, plus cei mai cool DJ și cele mai adevărate concursuri din FM-ul...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești