iarna-zapada-800x500_c.jpg

Contractul de deszăpezire pentru drumurile județene din Prahova a expirat pe 15 martie. În această perioadă, în care județul a fost vizat de avertizări meteo de ploaie înghețată și polei, nu s-a împrăștiat material antiderapant.

”Contractul subsecvent la contractul cadru de deszăpezire are ca perioadă 15 Noiembrie - 15 Martie. Ieri s-a primit atenționare de polei. Până astăzi nu aveam temei legal să întocmim alt contract. Astăzi se fac demersurile pentru un nou contract subsecvent în baza atenționărilor venite de la INMH”, a declarat, pentru observatorulph.ro, Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Mai mulți cititori ai observatorulph.ro au reclamat poleiul de pe drumurile județene.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Printre cei afectați se numără și navetiștii de pe ruta Boldești - Grădiștea, DJ 102D, unde autobuzul nu a mai ajuns la destinație din cauza fenomenului de ploaie înghețată.

Potrivit campinatv.ro, din cauza poleiului, în această dimineață, s-a format o coloană de mașini aproape în zona intersecției DJ 100E cu drumul județean care merge spre Breaza. 

Șoferii nu au putut înainta deoarece autoturismele patinau.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

13 ambulanțe noi vor sosi în Prahova

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a primit o veste bună la sfârșit de an. Săptămâna aceasta vor fi repartizate în județ 13 ambulanțe noi, tip B, dintre care una cu tracțiune integrală. Vestea...