sgu-ploiesti.jpg

Un control al Camerei de Conturi Prahova la SGU Ploiești a scos la iveală numeroase nereguli în perioada 2015-2017, când director general a fost în cea mai mare parte Donald Constantin, actualul director al Parcului Municipal Vest.

Observatorulph.ro publică astăzi principalele abateri de la lege identificate de controlorii financiari la SGU Ploiești, urmând să detaliem în zilele următoare fiecare dintre aceste aspecte.

Concluziile raportului Camerei de Conturi:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

a.jpg

c.jpg

d.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.