vlad.jpg

Aseară, sala de spectacole a Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești a fost arhiplină, deși pe scenă a concertat o trupă mai puțin cunoscută, Micul Paris. Scopul pentru care s-au strâns atâția oameni, în special elevi, a fost unul nobil: strângerea de fonduri pentru salvarea vieții lui Vlad Constantinescu, un elev de 16 ani al Colegiului Tehnic Spiru Haret din Ploiești, diagnosticat cu cancer. 

Fiecare dintre cei prezenți, unii fiind elevi veniți cu autocarul din Măgurele și Măneciu, a contribuit la strângerea sumei de 13.000 de lei, neașteptat de mare având în vedere prețurile biletelor -15 lei și cel al prăjiturilor vândute de elevii sufletiști – 2 lei.

La finalul concertului (cinste membrilor formației Micul Paris pentru gestul lor), pe scenă a urcat tatăl lui Vlad Constantinescu, pentru a mulțumi celor prezenți care au venit să doneze fiecare cât a putut bani pentru tratamentele lui Vlad.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu lacrimi în ochi și vocea tremurândă de emoție, acesta a povestit drama prin care trece Vlad, copilul său maturizându-se brusc din cauza bolii, dar și a efectelor adverse ale tratamentelor efectuate în Turcia.

Tatăl lui Vlad susține că în România copilul său nu ar fi avut nicio șansă de vindecare, comportamentul cadrelor medicale și lipsa tratamentelor eficiente condamnându-i, probabil, la moarte, băiatul:

”La spitalul de copii din București, după un simpu consult și un set de analize mi-au spus că Vlad are cancer ganglionar și trebuie operat. Dar nu pe loc, ci peste două zile pentru că medicul avea liber. În Turcia, după două săptămâni de analize zilnice, doctorii mi-au spus că Vlad are cancer de piele și că poate fi salvat. Asta este diferența!”.

VIDEO Urmăriți, mai jos, mărturia unui părinte greu încercat:

FOTO Sala de concerte a Filarmonicii din Ploiești a fost plină de oameni mici cu suflet mare

WhatsApp Image 2018-03-14 at 08.43.25 (1).jpeg

WhatsApp Image 2018-03-14 at 08.43.25.jpeg

WhatsApp Image 2018-03-14 at 08.43.08.jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Opinii Voxpublica
  • Luni, 24 Septembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

OMAGIU FIERBINTE VICEPRIMARULUI GANEA

De o bucată de vreme, probabil încălzindu-se pentru campania electorală, onor viceprimarul Ganea prezintă opiniei publice sub sloganul – fapte nu vorbe- adevărate minuni ale activității sale. Și se...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Bărbat de 85 de ani, lovit de mașină în Ploiești

Traficul rutier pe Strada Mărășești din Ploiești s-a desfășurat cu dificultate pentru scurt timp în această dimineață, după o traversare neregulamentară soldată cu rănirea unei persoane. Potrivit...