image-2016-05-28-21034284-70-giratoriul-suspendat-langa-ploiesti.jpg

Tentativă de suicid pe DN 1B. O persoană s-a aruncat de pe giratoriul suspendat de la Păulești.

Potrivit primelor informații, incidentul a fost raportat la 112 de un șofer care ar fi asistat la tragedie.

O persoană a fost găsită pe carosabil și se încearcă resuscitarea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Știre în curs de actualizare. Vom reveni cu detalii.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

UPDATE 2 Tânăra a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești și, potrivit primelor informații, aceasta prezintă mai multe contuzii minore, fiind echilibrată din punct de vedere hemodinamic (detalii AICI)

UPDATE 1 Victima trăiește și a fost ridicată de ambulanță și transportată la spialul județean de urgență din Ploiești. Este vorba de o tânără de 21 de ani, diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral. Polițiștii urmează să stabilească dacă a fos vorba de o sinucidere sau un accident rutier.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.