elev-olimpiada-nationala-premiu.jpg

Elev în clasa a XII-a la Colegiul Spiru Haret din Ploiești, Ștefan Stoica a făcut o pasiune din electronică, iar acum se poate mândri că s-a calificat, pentru a doua oară, la Olimpiada Națională de Electronică, Automatizări și Telecomunicații. Rezultatele de excepție au fost apreciate de Primăria Rîfov, care l-a premiat pe elev cu un laptop.

Ștefan Stoica locuiește în satul Palanca, comuna Rîfov și, pentru a doua oară consecutiv, s-a calificat la Olimpiada de Electronică, Automatizări și Telecomunicații.

Ștefan ne-a mărturisit că, încă de mic, a îndrăgit electronica. La început îl pasionau motorașele, iar mai apoi a reușit să aprofundeze acest domeniu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anul trecut a obținut primul loc la Olimpiada Națională de Electronică, Automatizări și Telecomunicații, un rezoltat impresionant având în vedere că la olimpiadă au participat 132 de elevi din întreaga țară.

„Îmi doresc să iau Bacalaureatul cu note cât mai mari și, apoi, să urmez Politehnica, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informţiei - Electronică aplicată”, ne-a mărturisit Ștefan, în vârstă de 18 ani, care, pentru a doua oară, s-a calificat la etapa națională a Olimpiadei de Electronică, Automatizări și Telecomunicații, după ce la finele lunii februarie a obținut o nouă performanță obținând primul loc la faza județeană..

Pentru rezultatele obținute, Ștefan Stoica a fost premiat de Primăria Rîfov, care s-a decis, încă de anul trecut să premieze performanța elevilor din localitate.

„Încercăm să răsplătim performanța elevilor din Rîfov, prin acordarea de burse de merit, dar și prin alte premii. Din bugetul local, anul acesta acordăm burse de merit, în valoare de 100 de lei/lună, pentru 23 de copii care au reușit să obțină medii de 9 și 10. Acordăm elevilor și 10 burse sociale, dar în primul rând premiem performanța. Am apreciat la Ștefan Stoica, care este născut și crescut în comuna noastră, performanța, motiv pentru care ne-am decis să-l premiem. Este al patrulea elev din localitate care a reușit să se califice, la nivel național, la olimpiadă”, a declarat pentru Observatorulph.ro Paul Costin Cazanciuc, primarul comunei Rîfov.

Premiul oferit de Primăria Râfov a constat într-un laptop, gest apreciat de Ștefan Stoica, care ne-a mărturisit că își dorește și anul acesta să obțină rezultate deosebite la olimpiadă.

„Premiem performanța!! Consiliul Local Rîfov, prin primar, l-a premiat pe elevul Stoica Ștefan din satul Palanca. Îl felicităm pentru locul I la etapa națională a Olimpiadei de Electronică, Automatizări, Telecomunicații ediția 2017 și pentru locul I pe județul Prahova, pe care l-a obținut miercuri, 28.02.2018, fiind calificat din nou pentru etapa națională. Totodată felicităm și părinții pentru realizările obținute de fiul lor!”, este anunțul postat pe o pagină de socializare de Primăria Rîfov. (Foto: Facebook)

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg