66_big.jpg

Cum e să te duci la mall ca să-ți plătești o rată la bancă și să-ți iei amendă de circulație? A pățit-o un prahovean la Ploiești Shopping City. După ce a reclamat absurdul situației la poliție, indicatorul rutier a dispărut.

Un cititor a avut parte de o experiență neplăcută la ieșirea din parcarea mall-ului PSC în Drumul Județean 236. ”După ce mi-am plătit rata la bancă, am plecat spre casă. Cum locuiesc în Câmpina, la ieșirea din parcarea mall-ului Ploiești Shopping City am făcut stânga, pe DJ 236. Am fost tras imediat pe dreapta de un echipaj de poliție, de la postul din Blejoi, care stătea la pândă. Am fost amendat cu 580 de lei și patru puncte pentru nerespectarea indicatorului obligatoriu la dreapta. Degeaba am încercat să le explic polițiștilor că indicatorul respectiv nu-și are sensul la intrarea pe DJ având în vedere că linia este discontinuă și vizibilitatea maximă. Mi-au râs în față și îmi-au nmânat procesul verbal al amenzii” povestește cititorul, care, din motive lesne de înțeles, preferă anonimatul.

Acesta a sunat ulterior la superiorii agenților de poliție pentru a le explica absurdul situației și, surpriză! După două săptămâni de la incident, a avut surpriza să constate că acel indicator a dispărut!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Din păcate, am apucat să plătesc amenda pentru a beneficia de reducerea de 50% în 48 de ore, dar nu mi se pare normal să fiu amendat pentru o semnalizare rutieră aberantă. Măcar de acum încolo alți șoferi vor scăpa de amenzile polițiștilor din Blejoi, care obișnuiau să stea la pândă” a fost mesajul cititorului nostru.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii IJP Prahova.

dj236psc.jpg

 


Politic
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Parlamentul a adoptat Codul de procedură penală

Codul de procedură penală a trecut de Camera Deputaţilor. A fost din nou avizat de Comisia Iordache şi a primit, apoi, 175 de voturi „pentru” în plen. Dintre cei 108 deputaţi ai Opoziţiei, doar 78...