WhatsApp Image 2018-02-19 at 15.13.07.jpeg

La aproape trei ani de la inaugurare, parcarea supraterană construită în mijlocul străzii Cuza Vodă de Primăria Ploiești continuă să fie una controversată. Abia anul acesta a fost prevăzută în bugetul de investiții cumpărarea unui ascensor. Până atunci, șoferii sunt invitați să facă mișcare :)

UPDATE A ”apărut” liftul în parcarea supraterană a Primăriei Ploiești. De ce nu funcționează

Având cinci etaje și în permanență locuri libere, parcarea este ocolită de șoferi, care preferă să staționeze ilegal, ocupând o bandă de circulație și riscând amenzi, respectiv blocarea roților. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cum tariful perceput de SGU, administratorul parcării, nu este unul piperat (2 lei/oră), altul pare să fie motivul pentru care aceasta nu a fost ocupată integral niciodată.

Este vorba de lipsa unui lift, care să permită un acces mai facil al șoferilor la etajele superioare. Culmea, deși a fost construită ”casa liftului”, ascensorul nu a mai fost cumpărat și, evident, nici montat montat, din 2015, când a fost dată parcarea în folosință, până în prezent.

”După ce mi-am lăsat mașina la ultimul etaj, am vrut să chem liftul. Am apăsat butoanele de mai multe ori, până când am constatat că acestea erau de formă. Am coborât pe scări, iar când l-am întrebat pe paznicul parcării de ce nu merge liftul, acesta a ridicat din umeri. Apoi am aflat de la un locatar din zonă că nici măcar nu există un lift în parcarea cu cinci etaje. Și se mai întreabă de ce nu au clienți?”, a fost mesajul unui cititor. 

Lipsa liftului din parcarea cu cinci etaje a fost remarcată și de primarul Adrian Dobre, la dezbaterea publică pentru bugetul Ploieștiului din acest an. Edilul a declarat că au fost prevăzuți bani pentru cumpărarea și montarea unui ascensor la parcarea de pe Cuza Vodă, chiar dacă nu a înțeles care au fost motivele acestei ”scăpări”. 

Caracalul poate lua lecții de la Ploiești. Așa arată o parcare supraterană fără lift

WhatsApp Image 2018-02-19 at 15.13.07 (1).jpeg

Liftul fantomă nu răspunde la comenzi. Butoanele sunt doar de decor

WhatsApp Image 2018-02-19 at 15.13.07 (2).jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...