Titan Academy
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

WhatsApp Image 2018-02-19 at 15.13.07.jpeg

La aproape trei ani de la inaugurare, parcarea supraterană construită în mijlocul străzii Cuza Vodă de Primăria Ploiești continuă să fie una controversată. Abia anul acesta a fost prevăzută în bugetul de investiții cumpărarea unui ascensor. Până atunci, șoferii sunt invitați să facă mișcare :)

UPDATE A ”apărut” liftul în parcarea supraterană a Primăriei Ploiești. De ce nu funcționează

Având cinci etaje și în permanență locuri libere, parcarea este ocolită de șoferi, care preferă să staționeze ilegal, ocupând o bandă de circulație și riscând amenzi, respectiv blocarea roților. 

Cum tariful perceput de SGU, administratorul parcării, nu este unul piperat (2 lei/oră), altul pare să fie motivul pentru care aceasta nu a fost ocupată integral niciodată.

Este vorba de lipsa unui lift, care să permită un acces mai facil al șoferilor la etajele superioare. Culmea, deși a fost construită ”casa liftului”, ascensorul nu a mai fost cumpărat și, evident, nici montat montat, din 2015, când a fost dată parcarea în folosință, până în prezent.

”După ce mi-am lăsat mașina la ultimul etaj, am vrut să chem liftul. Am apăsat butoanele de mai multe ori, până când am constatat că acestea erau de formă. Am coborât pe scări, iar când l-am întrebat pe paznicul parcării de ce nu merge liftul, acesta a ridicat din umeri. Apoi am aflat de la un locatar din zonă că nici măcar nu există un lift în parcarea cu cinci etaje. Și se mai întreabă de ce nu au clienți?”, a fost mesajul unui cititor. 

Lipsa liftului din parcarea cu cinci etaje a fost remarcată și de primarul Adrian Dobre, la dezbaterea publică pentru bugetul Ploieștiului din acest an. Edilul a declarat că au fost prevăzuți bani pentru cumpărarea și montarea unui ascensor la parcarea de pe Cuza Vodă, chiar dacă nu a înțeles care au fost motivele acestei ”scăpări”. 

Caracalul poate lua lecții de la Ploiești. Așa arată o parcare supraterană fără lift

WhatsApp Image 2018-02-19 at 15.13.07 (1).jpeg

Liftul fantomă nu răspunde la comenzi. Butoanele sunt doar de decor

WhatsApp Image 2018-02-19 at 15.13.07 (2).jpeg


Social
  • Miercuri, 21 Martie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Elevii din Ploiești au aflat secretele unui profiler

Marți, 20 martie, la sediul IJP Prahova, a avut loc o expoziție și o prezentare tematică despre file din istoria Poliției Române. La eveniment, organizat în colaborare cu Direcția Județeană a...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești