idiot.jpg

Șoferul unui Audi A4, filmat în timp ce a tăiat fața mașinii de poliție neinscrpționată în centrul Ploieștiului, a fost amendat.

În urmă cu două zile, camera video a unei mașini a înregistrat un incident din trafic, în zona centrală a Ploieștiului. Șoferul unui Audi A 4 i-a tăiat ”fața” unui polițist care se deplasa cu un Ford Focus, aceasta fiind o mașină neinscripționată a MAI. Șoferul respectiv a continuat șirul manevrelor interzise, până când a fost tras pe dreapta pe B-dul Republicii. (VIDEO AICI)

Șoferul respectiv a primit o amendă de 580 de lei pentru că vorbea la telefon și nu purta centura de siguranță, dar și un avertisment pentru manevrele haotice din trafic.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.