160419_vlad_cosma_101_INQ_Octav_Ganea.jpg

Observatorulph.ro l-a contactat pe fostul deputat PSD de Prahova, Vlad Cosma, despre care televiziunile de știri spuneau că a fugit din țară, posibil în Costa Rica.

 

Presa centrală a dat, pe surse, că fostul deputat PSD de Prahova, Vlad Cosma, ar fi fugit din țară, acesta neprezentându-se astăzi la sediul DNA din Ploiești unde a fost citat.

Contactat de observatorulph.ro, Vlad Cosma a declarat că este plecat din Ploiești, fiind ziua lui. ”Am anunțat încă de săptămâna trecută la DNA Ploiești că nu mă voi putea prezenta astăzi, întâlnirea cu procurorii fiind reprogramată pentru săptămâna viitoare. Nu am fugit din țară”. 

Reamintim că Antena 3 a difuzat, în ultimele ediții ale emisiunii Sinteza Zilei, mai multe înregistrări ale discuțiilor purtate de fostul deputat PSD de Prahova, Vlad Cosma, cu procurorii DNA Ploiești, Lucian Onea, respectiv Mircea Negulescu. Fostul parlamentar susține că aceste înregistrări dovedesc cum anchetatorii l-au pus să falsifice probe împotriva lui Sebastian Ghiță (VIDEO lși STENOGRAME)

 

În replică, procurorul șef al DNA Ploiești, Lucian Onea, i-a acuzat pe membrii familiei Cosma că fac presiuni și îi antajează pe anchetatori. Onea a declarat că nu a falsificat probe, Vlad Cosma fiind cel care l-ar fi ”turnat” pe Sebastian Ghiă (VIDEO aici)

 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești