160419_vlad_cosma_101_INQ_Octav_Ganea.jpg

Observatorulph.ro l-a contactat pe fostul deputat PSD de Prahova, Vlad Cosma, despre care televiziunile de știri spuneau că a fugit din țară, posibil în Costa Rica.

Presa centrală a dat, pe surse, că fostul deputat PSD de Prahova, Vlad Cosma, ar fi fugit din țară, acesta neprezentându-se astăzi la sediul DNA din Ploiești unde a fost citat.

Contactat de observatorulph.ro, Vlad Cosma a declarat că este plecat din Ploiești, fiind ziua lui. ”Am anunțat încă de săptămâna trecută la DNA Ploiești că nu mă voi putea prezenta astăzi, întâlnirea cu procurorii fiind reprogramată pentru săptămâna viitoare. Nu am fugit din țară”. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că Antena 3 a difuzat, în ultimele ediții ale emisiunii Sinteza Zilei, mai multe înregistrări ale discuțiilor purtate de fostul deputat PSD de Prahova, Vlad Cosma, cu procurorii DNA Ploiești, Lucian Onea, respectiv Mircea Negulescu. Fostul parlamentar susține că aceste înregistrări dovedesc cum anchetatorii l-au pus să falsifice probe împotriva lui Sebastian Ghiță (VIDEO lși STENOGRAME)

În replică, procurorul șef al DNA Ploiești, Lucian Onea, i-a acuzat pe membrii familiei Cosma că fac presiuni și îi antajează pe anchetatori. Onea a declarat că nu a falsificat probe, Vlad Cosma fiind cel care l-ar fi ”turnat” pe Sebastian Ghiă (VIDEO aici)


Administrație
  • Marți, 17 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Salariile de la TCE vor fi majorate

După mai multe luni de negocieri și după înregistrarea conflictului de munca la ITM Ploiești, angajații de la SC Transport Călători Express au obținut o majorare a salariului de bază, dar și a...