fbpx

16291fa7-0bf2-48f7-ba28-b30719992133.jpg

Nu merge să te închini oricum, dacă nu ai setul complet de icoane de la emag.ro. Dumnezeu e sus și vede!

Emag.ro este un site considerat un fel de mall online. Nu toate produsele sunt ale emag, acolo putând fi găsite și produse ale partenerilor. Unul dintre aceștia are o ofertă cum rar mai găsești în lumea noastră, a păcătoșilor de rând. Produsul se numește ”Set toate icoanele de care are nevoie o Biserica, 82 de icoane, Icoane Individuale” și este la vânzare la doar 13.284 de lei. Pentru cei care se raportează mai ușor la vechile valori, asta înseamnă peste 132 de milioane lei vechi, sau 162 lei noi/bucată. Haideți că nu e chiar așa de mult...

În fine, oferta ca oferta, dar umorul românului își face simțită prezența la rubrica de comentarii:

”Aveți grijă la cele plângătoare. Mie mi-au făcut tot o lacrimă prin casă, scoteam cu galeata la un moment dat. Am avut norocul să prind și una făcătoare de minuni - Mulțumesc emag! De atunci îmi merge de minune!”

”Am achizitionat acest set pentru mașină deoarece căutam ceva special, așa că am renunțat la cele 169 de cruciulițe și iconițe de la oglindă și de pe bord... Șiii am capitonat toată mașina cu icoane. Acum mergem cu Dumnezeu înainte indiferent de situație! Urmează să montăm și un mini clopot pe plafon să fie treaba bine facută. 
Pro: zilnic gasim bani indesati prin diverse "orificii" ale masinii - vom lasa un geam un pic deschis sa se doneze banii direct in masina
Cons: 1. Prea multe urme de buze pe parbriz si oglinzile laterale
2. Am ramas cu un numar impresionant de 39 icoane, ne gandim sa infrumusetam si balconul si sa il inscriem in concursul doamnei Firea "cel mai frumos balcon din Bucuresti"”

”Recomand cu mare caldura, am adus apa in casa si s-a facut in vin.”

”De cand am cumparat acest set, bineinteles cu rate prin prima icoana, totul imi merge perfect Dumnezeu mi-a jutat atat de mult incat nici nu trebuie sa ma mai duc la munca, pe data de 15 cardul se alimenteaza singur si asta numai prin puterea rugaciunilor si plecaciunilor, recomand tuturor ateilor.”

”Nu cumparati! De cand am cumparat aceste icoane nu mai ma pot odihi. Primesc lumina in fiecare noapte. Cred ca sunt dereglate si nu stiu exact cand este Pastele, va rog sa le verificati inainte de livrare!
De cand le am mi se aprind toate lumanarile in casa in fiecare noapte, este ceva imposibil. 
In plus, nu au manual in romana, mi-e foarte greu sa traduc din chineza, pentru a le putea regla pe ora Romaniei.”

”Le-am pus in sufragerie iar noaptea trecuta au inceput toate sa planga si mi s-a umflat parchetul. A mai patit cineva? In rest, sunt foarte ok, se simte o liniste in casa si in bloc, au disparut zgomotele de bormasini, parca si vecinii sunt mai buni, mai primitivi. Merita, e o investitie de viitor. LE : Imi plac cele pe gold , mi se asorteaza cu telefonul.”

Sunt doar câteva dovezi ale faptului că suntem un popor vesel, indiferent de tema abordată. Restul de opinii ale clienților pot fi găsite pe pagina oficială a super-ofertei emag.ro, AICI.

Doamne ajută!

16291fa7-0bf2-48f7-ba28-b30719992133.jpg

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro