27545102_2009342489338608_7706278713851439942_n.jpg

Școala Andrei Mureșanu din Ploiești demarează o campanie inedită împotriva celor care agresează elevii în drum spre casă sau în zone publice precum parcurile.  Elevii vor putea învăța tehnici de auto-apărare și arte marțiale de la Sensei Cristian Badila, centura neagra 3DAN, Ju-Jitsu Politienesc si autoaparare.

Anunțul postat pe Facebook de Școala Andrei Mureșanu din Ploiești:

”Stimati parinti,

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Avand in vedere situatiile neplacute , uneori periculoase prin care trec elevii, fie in drumul catre scoala /casa, fie in timpul liber , in spatile publice, respectiv parcuri, Scoala Gimnaziala " Andrei Muresanu" Ploiesti in parteneriat cu Clubul Sportiv Combat- Group Ploiesti organizeaza incepand cu ziua de luni, 12 02 2018, orele 14,00 cursuri de autoaparare si Arte Martiale pentru copii in sala de educatie fizica a scolii, cu Sensei Cristian Badila ,centura neagra 3DAN, Ju-Jitsu Politienesc si autoaparare.

Programa cursurilor cuprinde:
-sprijinirea actul educational prin DISCIPLINA ,
-invatarea situatiilor periculoase ce trebuie evitate,
-invatarea si exersarea tehnicilor de autoaparare conform realitatilor,
- cunoasterea elementelor anatomice, a parghiilor corpului uman, a centrilor nervosi necesare in situatii de autoaparare.

Aceste abilitati au in vedere :
-dezvoltarea fizica armonioasa, 
-controlarea emotiilor ( eliminarea starilor de panica , de frica), cu ajutorul unei puteri mai bune de concentrare.

"SPORTUL NU ESTE O LUPTA CI CUNOASTERE SI EDUCARE."

Programul de lucru : 
Luni si joi in intervalul 14,00 - 15,00

Va asteptam cu mult drag!

Pentru relatii suplimentare si inscrieri:
Sensei Cristian Badila: 0721466767”


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.