fbpx

examen-auto-cosmar.jpg

Deși legea prevede că un candidat la permisul auto poate da proba practică odată la două săptămâni, chiar și de zece ori într-un an, în Prahova, viitorii șoferi pot da traseul cel mult de două ori într-un an, din cauza crizei de examinatori. 

”Am dat sala în luna decembrie 2017 și am fost programat la traseu în luna mai 2018, adică peste aproape șase luni. Până atunci, trebuie să mai iau ore de condus că o să uit și cum se schimbă vitezele” este unul dintre numeroasele mesaje transmise de cititori. 

În aceste condiții, dacă un candidat este respins la proba de traseu, acesta va mai avea o singură șansă, la reprogramare, pentru obținerea permisului în acest an.

Dacă nu este declarat admis, acesta va fi nevoit să mai facă odată școala de șoferi, care este valabilă doar 12 luni. Asta înseamnă alți bani, altă distracție, costul unor cursuri de condus pentru categoria B variind la Ploiești între 800 și 1.200 de lei.

Prefectura Prahova susține că situația se va îmbunătăți din luna martie, când va fi sumplimentat numărul de examinatori. Până atunci, însă, la Ploiești se fac reprogramări într-un haos de nedescris (detlii AICI)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Social
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Ofertă fulger la sala de fitness DacFit Ploiești

Sala de fitness DacFit Ploiești, fosta Gold Gym Ploiești, vine cu o nouă ofertă pentru persoanele pasionate de fitness, aerobic, spinning și cardio din Ploiești și Prahova. În perioada 18 -20...