examen-auto-cosmar.jpg

Deși legea prevede că un candidat la permisul auto poate da proba practică odată la două săptămâni, chiar și de zece ori într-un an, în Prahova, viitorii șoferi pot da traseul cel mult de două ori într-un an, din cauza crizei de examinatori. 

”Am dat sala în luna decembrie 2017 și am fost programat la traseu în luna mai 2018, adică peste aproape șase luni. Până atunci, trebuie să mai iau ore de condus că o să uit și cum se schimbă vitezele” este unul dintre numeroasele mesaje transmise de cititori. 

În aceste condiții, dacă un candidat este respins la proba de traseu, acesta va mai avea o singură șansă, la reprogramare, pentru obținerea permisului în acest an.

Dacă nu este declarat admis, acesta va fi nevoit să mai facă odată școala de șoferi, care este valabilă doar 12 luni. Asta înseamnă alți bani, altă distracție, costul unor cursuri de condus pentru categoria B variind la Ploiești între 800 și 1.200 de lei.

Prefectura Prahova susține că situația se va îmbunătăți din luna martie, când va fi sumplimentat numărul de examinatori. Până atunci, însă, la Ploiești se fac reprogramări într-un haos de nedescris (detlii AICI)

Național
  • Luni, 19 Februarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Sindicatele din Învățământ declanșează proteste

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) a anunţat, luni, că a decis declanşarea protestelor, astfel că miercuri şi joi sindicaliştii vor picheta sediul Ministerului Muncii. Sindicaliștii susțin că...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești