gnfgsdgfgdgfdgfdgfdmbf.jpg

Șoferul de 35 de ani din Moreni care joi a lovit intenționat cu mașina o polițistă în centrul Ploieștiului a fost reținut pentru 24 de ore după audieri, urmând ca vineri să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul se numește Lixandru Răzvan Marius, iar procurorii încearcă să afle de la el motivul real pentru care a avut un astfel de comportament în timp ce agentul de poliție locală încerca să-l sancționeze pentru o parcare neregulamentară. 

Citește mai multe detalii AICI

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cine este polițista lovită detalii AICI

gnfgsdgfgdgfdgfdgfdmbf.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.