invatamant.jpg

Cadrele didactice își vor primi salariile pe ianuarie cu întârziere din cauza unei decizii comune a Ministerului Educației și de Finanțe.

Astfel, începând din 2018, învățătorii și profesorii vor fi plătiți de către inspectoratele școlare și nu de primării, ca până acum.

Cum la nivelul inspectoratelor școlare ziua de leafă este  de 15 a lunii, cadrele didactice vor primi banii în aceeași zi și nu pe data de 9 a lunii, cum era când plata se făcea de către primării. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Școlile au primit deja întiințări privind întârzierea salariilor cu aproape o săptămână. Mulți dascăli au fost nemulțumiți de această decizie, mai ales că decembrie este luna cu cele mai mari cheltuieli.

Ziua de leafă a profesorilor va coincide cu reluarea cursurilor după vacanța de iarnă, iar multe primării refuză să deconteze naveta profesorilor.


Social
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

VIDEO: Familie de melteni la Zoo

Sunt români minunați care ne dau speranța că nu suntem o națiune pierdută. Sunt și familii de melteni care, dacă sunt majoritare, ne cam întunecă orizontul. Un exemplu de familie de melteni,...