suspecta-metrou.jpg

Observatorulph.ro publică, în exclusivitate, informații despre suspecta care împingea tinere în fața trenului în stațiile de metrou. Una dintre victime, de 25 de ani, a murit în urma unui astfel de gest.

Suspecta crimei din stația de metrou Dristor are 36 de ani și a lucrat în Spania timp de opt ani, mai ales ca menajeră. Aceasta ar fi fost supusă unor abuzuri sexuale, depunând și plângeri la poliția spaniolă. În Spania câștiga 800 de euro pe lună.

Revenită acum câteva luni în România, unde a stat în Craiova și, ulterior, la București, femeia ar fi fost angajată câteva zile la un magazin Carrefour, de unde a fost concediată pentru că era prea lentă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reținută pentru 24 de ore, femeia respectivă nu și-a recunoscut fapta. Aceasta s-a recunoscut însă în imaginile surprinse de camerele de supraveghere din stațiile unde s-au petrecut incidentele.

Înainte de tragedia din stația Dristor, suspecta ar fi împins o altă tânără în stația de metrou Costin Georgian, însă aceasta a reușit să evite impactul cu trenul, depunând ulterior o plângere la Poliție.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.