suspecta-metrou.jpg

Observatorulph.ro publică, în exclusivitate, informații despre suspecta care împingea tinere în fața trenului în stațiile de metrou. Una dintre victime, de 25 de ani, a murit în urma unui astfel de gest.

Suspecta crimei din stația de metrou Dristor are 36 de ani și a lucrat în Spania timp de opt ani, mai ales ca menajeră. Aceasta ar fi fost supusă unor abuzuri sexuale, depunând și plângeri la poliția spaniolă. În Spania câștiga 800 de euro pe lună.

Revenită acum câteva luni în România, unde a stat în Craiova și, ulterior, la București, femeia ar fi fost angajată câteva zile la un magazin Carrefour, de unde a fost concediată pentru că era prea lentă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reținută pentru 24 de ore, femeia respectivă nu și-a recunoscut fapta. Aceasta s-a recunoscut însă în imaginile surprinse de camerele de supraveghere din stațiile unde s-au petrecut incidentele.

Înainte de tragedia din stația Dristor, suspecta ar fi împins o altă tânără în stația de metrou Costin Georgian, însă aceasta a reușit să evite impactul cu trenul, depunând ulterior o plângere la Poliție.