suspecta-metrou.jpg

Magdalena T., de 36 de ani, este principala suspectă a crimei de la metrou.

Aseară, în jurul orei 20:00, aceasta ar fi încercat să împingă o femeie în fața trenului în stația de metrou Costin Georgian, dar nu a reușit.

Din păcate, o oră mai târziu, suspecta ar fi procedat la fel și în stația Dristor 1, însă de data aceasta gestul a fost unul criminal.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tânăra împinsă în fața trenului a murit. Victima avea 25 de ani.

Polițiștii au început căutările pentru identificarea suspectei în baza imaginilor furnizate de camerele de supraveghere din stațiile d emetrou respective, o suspectă de 36 de ani fiind reținută în jurul miezului nopții.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că, în timpul audierilor, suspecta nu și-a recunoscut fapta, însă va fi supusă unei expertize medicale pentru că aceasta ar avea probleme psihice grave.

Vom reveni cu detalii.

VIDEO Diana Sarca, purtătătorul de cuvânt al Poliției Capitalei:

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.