suspecta-metrou.jpg

Magdalena T., de 36 de ani, este principala suspectă a crimei de la metrou.

Aseară, în jurul orei 20:00, aceasta ar fi încercat să împingă o femeie în fața trenului în stația de metrou Costin Georgian, dar nu a reușit.

Din păcate, o oră mai târziu, suspecta ar fi procedat la fel și în stația Dristor 1, însă de data aceasta gestul a fost unul criminal.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tânăra împinsă în fața trenului a murit. Victima avea 25 de ani.

Polițiștii au început căutările pentru identificarea suspectei în baza imaginilor furnizate de camerele de supraveghere din stațiile d emetrou respective, o suspectă de 36 de ani fiind reținută în jurul miezului nopții.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că, în timpul audierilor, suspecta nu și-a recunoscut fapta, însă va fi supusă unei expertize medicale pentru că aceasta ar avea probleme psihice grave.

Vom reveni cu detalii.

VIDEO Diana Sarca, purtătătorul de cuvânt al Poliției Capitalei:

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor