beculete-ploiesti-iluminat.jpg

În această seară, în Ajun de Moș Nicolae, se deschide la Ploiești sezonul sărbătorilor de iarnă.

Astfel, de la ora 17:00, va fi aprins iluminatul ornamental, iar pe scena amplasată în apropierea Palatului Culturii va avea loc spectacolul pentru copii “Dragonul” susținut de actorii Teatrului pentru Copii “Ciufulici”. Copiii prezenți la activități vor primi daruri din partea primăriei.

De la ora 18:30, pe aceeași scenă va urca Smiley, care va susține un concert ce se va termina cu un spectaculos foc de artificii. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot diseară va fi inaugurat târgul de Crăciun din parcul Toma Socolescu din fața Halelor Centrale, precum și Orășelul Copiilor din incinta parcului de la Sala Sporturilor Olimpia.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.