aboneaza-te la ziarul fara reclame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

e685a4b8-3959-4fbd-b323-4f59c14a01bf.jpg

Am răsfoit Codul Rutier, pentru a afla semnificația exactă a indicatorului cedează trecerea și a culorii roșii de la semafor. Urmărind video de mai jos, am putea crede altceva.

Șoferul SUV-ului Mercedes comite vreo trei minunății rutiere, în mai puțin de un minut. Nu ne-am dat seama dacă participă la vreun concurs de terfelire a Codului Rutier, însă ar avea șanse la un loc pe podium.

Prima gafă este o neacordare de prioritate, deși semnul de lângă fostul tribunal este vizibil din oricare poziție. 

Deși poți rămâne fără permis pentru neacordare de prioritate, a doua este și mai gravă: trecerea pe culoarea roșie a semaforului. Am căutat și în documentația tehnică de la noul ML, însă nu scria nimic depre faptul că Mercedesul nu are treabă cu semaforul.

Ultima și cea mai prăpădită dintre gafe este lipsa de semnalizare la schimbarea direcției de mers. Adevărul e că, după primele două, pe asta nici nu trebuia să o mai menționăm. Era doar așa... un mic și nevinovat bonus.

Dacă poliția rutieră are ceva de zis, bine... dacă nu, nu...

 


Auto-moto
  • Marți, 22 Mai 2018
  • De Observatorul Prahovean

Probă de tupeu în traficul rutier ploieștean(video)

Nu au nici cea mai mică jenă față de ceilalți participanți la trafic. Îi vedem prin toate intersecțiile, încercând să depășească șoferii care așteaptă la semafor. Mai mult decât lipsa de respect,...

Auto-moto
  • Luni, 21 Mai 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ați parcat ca niște...

Îi vedem zilnic, indiferent de zonă, indiferent de circumstanțe. Sunt cei pentru care nu există noțiunile de bun simț și față de ceilalți. Blochează locuri destinate persoanelor cu dizabilități,...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești