4bd88b63-2bb8-4768-803d-64ebb9752c99.jpg

Fenomenele meteo extreme care lovesc România, i-au determinat pe meteorologi să instituie codul galben pentru majoritatea regiunilor. Din păcate, codul este portocaliu pentru 5 judeţe, printre care şi Prahova.

Fenomenele extreme nu se vor manifesta pe întreg teritoriul, însă aceastea vor fi aparte ca manifestare, în funcţie de fronturile atmosferice întâlnite şi de formele de relief.

Curbura exterioară a Carpaţilor va fi cea mai afectată. Centrul de manifestare pentru fenomenele exteme se va afla în zona unde se situează şi Prahova, îndeosebi în intervalul orar 18.00 (miercuri) - 1.00 (joi).  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a înţelege mai bine ceea ce urmează să se întâmple, vă oferim harta interactivă a ciclonului mediteranean, pe care o puteţi accesa AICI. Apăsați pe butonul Play pentru a putea vedea evoluția precipitațiilor pe intervale orare.

Cu speranţa că previziunile meteorologilor vor fi infirmate de evoluţia vremii, observatorulph.ro vă va ţine permanent la curent cu tot ceea ce urmează să se întâmple.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Patinoar pe străzile din Cărbunești - FOTO

DJ233 din comuna Cărbunești, județul Prahova, a devenit un adevărat patinoar în urma zăpezilor și a ploilor căzute în ultimele zile. Se pare că autoritățile nu se sinchisesc să ia măsuri, iar asta...