4bd88b63-2bb8-4768-803d-64ebb9752c99.jpg

Fenomenele meteo extreme care lovesc România, i-au determinat pe meteorologi să instituie codul galben pentru majoritatea regiunilor. Din păcate, codul este portocaliu pentru 5 judeţe, printre care şi Prahova.

 

Fenomenele extreme nu se vor manifesta pe întreg teritoriul, însă aceastea vor fi aparte ca manifestare, în funcţie de fronturile atmosferice întâlnite şi de formele de relief.

Curbura exterioară a Carpaţilor va fi cea mai afectată. Centrul de manifestare pentru fenomenele exteme se va afla în zona unde se situează şi Prahova, îndeosebi în intervalul orar 18.00 (miercuri) - 1.00 (joi).  

Pentru a înţelege mai bine ceea ce urmează să se întâmple, vă oferim harta interactivă a ciclonului mediteranean, pe care o puteţi accesa AICI. Apăsați pe butonul Play pentru a putea vedea evoluția precipitațiilor pe intervale orare.

 

Cu speranţa că previziunile meteorologilor vor fi infirmate de evoluţia vremii, observatorulph.ro vă va ţine permanent la curent cu tot ceea ce urmează să se întâmple.

 

Politic
  • Luni, 19 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Deputat USR de Prahova: Examenele sunt în afara legii

Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, a reacționat pe Facebook la organizarea competenţelor lingvistice şi digitale din cadrul examenului naţional de Bacalaureat în această perioadă. ”În clipa de...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești