4bd88b63-2bb8-4768-803d-64ebb9752c99.jpg

Fenomenele meteo extreme care lovesc România, i-au determinat pe meteorologi să instituie codul galben pentru majoritatea regiunilor. Din păcate, codul este portocaliu pentru 5 judeţe, printre care şi Prahova.

Fenomenele extreme nu se vor manifesta pe întreg teritoriul, însă aceastea vor fi aparte ca manifestare, în funcţie de fronturile atmosferice întâlnite şi de formele de relief.

Curbura exterioară a Carpaţilor va fi cea mai afectată. Centrul de manifestare pentru fenomenele exteme se va afla în zona unde se situează şi Prahova, îndeosebi în intervalul orar 18.00 (miercuri) - 1.00 (joi).  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a înţelege mai bine ceea ce urmează să se întâmple, vă oferim harta interactivă a ciclonului mediteranean, pe care o puteţi accesa AICI. Apăsați pe butonul Play pentru a putea vedea evoluția precipitațiilor pe intervale orare.

Cu speranţa că previziunile meteorologilor vor fi infirmate de evoluţia vremii, observatorulph.ro vă va ţine permanent la curent cu tot ceea ce urmează să se întâmple.


Eveniment
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Protest antiguvernamental, diseară, la Ploiești

Nemulțumiți de modificarea codurilor penale, ploieștenii vor ieși diseară în stradă. Pe Facebook a apărut deja o invitație la protest, lansată pentru orele 18.00, cu punct de întâlnire în fața...

Eveniment
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Festival Turcesc în week-end la Ploiești

Între 22-24 iunie, în Parcarea Griviței (vis-a-vis de Omnia), pentru toţi iubitorii de artă, cultură și preparate orientale, se desfăşoară ”Anatolian Food Festival” sau Festivalul Turcesc după cum a...

Eveniment
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident în Ploiești. O persoană rănită

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs marți seară în zona de Nord a Ploieștiului, la intersecția străzilor Găgeni și Cameliei.  Potrivit primelor cercetări efectuate de...