scoli-inchise.jpg

Inspectoratul Școlar Prahova a transmis tuturor unităților de învățământ (grădinițe, școli, colegii naționale, licee) că începând cu ora 15:30 se suspendă cursurile din cauza codului portocaliu de furtună, care va intra în vigoare la ora 16:00.

 

”După ce am primit avertizarea meteo, s-a luat decizia transmiterii în teritoriu ca toate cursurile să fie suspendate începând cu ora 15:30 în Prahova. Decizia vine ca urmare a codului portocaliu de vreme rea” a declarat Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Școlar Prahova.

UPDATE ,,Școlile au fost informate cu privire la posibilitatea întreruperii cursurilor la 15.30”, a declarat și prefectul județului Prahova. 

Reamintim că această decizie figurează și pe lista măsurilor dezbătute în Comitetul pentru Situații de Urgență Prahova, care se va întruni la ora 15:00 la Prefectură.

 

Prahova intră de la ora 16:00 sub cod portocaliu de vreme rea. Sunt așteptate căderi masive de precipitații, până la 70 de litri/mp, căderi de grindină și descărcări electrice. Codul expiră joi dimineață, la ora 10:00.

Știre în curs de actualizare

 

Exclusiv
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Crimă la Păcureți. Un adolescent și-a ucis tatăl

O crimă șocantă a îngrozit locuitorii satului Păcureți sâmbătă seara. Un tânăr de 17 ani și-a ucis tatăl.  Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul în vârstă de 17 ani și-a ucis părintele...