scoli-inchise.jpg

Inspectoratul Școlar Prahova a transmis tuturor unităților de învățământ (grădinițe, școli, colegii naționale, licee) că începând cu ora 15:30 se suspendă cursurile din cauza codului portocaliu de furtună, care va intra în vigoare la ora 16:00.

”După ce am primit avertizarea meteo, s-a luat decizia transmiterii în teritoriu ca toate cursurile să fie suspendate începând cu ora 15:30 în Prahova. Decizia vine ca urmare a codului portocaliu de vreme rea” a declarat Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Școlar Prahova.

UPDATE ,,Școlile au fost informate cu privire la posibilitatea întreruperii cursurilor la 15.30”, a declarat și prefectul județului Prahova. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că această decizie figurează și pe lista măsurilor dezbătute în Comitetul pentru Situații de Urgență Prahova, care se va întruni la ora 15:00 la Prefectură.

Prahova intră de la ora 16:00 sub cod portocaliu de vreme rea. Sunt așteptate căderi masive de precipitații, până la 70 de litri/mp, căderi de grindină și descărcări electrice. Codul expiră joi dimineață, la ora 10:00.

Știre în curs de actualizare


Național
  • Marți, 14 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Aglomerație pe DN1 Ploiești - Brașov

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în staţiunile montane de pe Valea...