Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

scoli-inchise.jpg

Inspectoratul Școlar Prahova a transmis tuturor unităților de învățământ (grădinițe, școli, colegii naționale, licee) că începând cu ora 15:30 se suspendă cursurile din cauza codului portocaliu de furtună, care va intra în vigoare la ora 16:00.

”După ce am primit avertizarea meteo, s-a luat decizia transmiterii în teritoriu ca toate cursurile să fie suspendate începând cu ora 15:30 în Prahova. Decizia vine ca urmare a codului portocaliu de vreme rea” a declarat Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Școlar Prahova.

UPDATE ,,Școlile au fost informate cu privire la posibilitatea întreruperii cursurilor la 15.30”, a declarat și prefectul județului Prahova. 

Reamintim că această decizie figurează și pe lista măsurilor dezbătute în Comitetul pentru Situații de Urgență Prahova, care se va întruni la ora 15:00 la Prefectură.

Prahova intră de la ora 16:00 sub cod portocaliu de vreme rea. Sunt așteptate căderi masive de precipitații, până la 70 de litri/mp, căderi de grindină și descărcări electrice. Codul expiră joi dimineață, la ora 10:00.

Știre în curs de actualizare


Eveniment
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Incendiu în Prahova. O casă s-a făcut scrum

Un apel disperat la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă, azi-noapte, la ora 4. Este vorba de o locuință situată în comuna Colceag, sat Parepa-Rusani. Pompierii au intervenit cu trei...

Eveniment
  • Miercuri, 18 Aprilie 2018
  • De Observatorul Prahovean

RPH 25 de ani – distracția continuă!!!

Aprilie 2018: 25 de ani cu Radio Prahova! Cei mai frumoși 25 de ani, cu cei mai buni ascultători, cu cele mai ascultate muzici, plus cei mai cool DJ și cele mai adevărate concursuri din FM-ul...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești