7a44ea80b672a31d05e5689fe8a62ddd.jpg

Pregătirile pentru Hard Time Festival, organizat sâmbătă, 26 august, la Ploiești, de un tânăr student la inginerie de sunet, sunt pe ultima sută de metri. 

 

Organizatorii festivalului de muzică electronică promit o seară de neuitat! Pentru ca totul să fie ca la carte, au lansat imnul festivalului, imn care poate fi ascultat AICI.

Am aflat și alte amănunte despre ceea ce poate fi începutul unei povești de succes la Ploiești: incinta terenurilor de tenis va fi amenajată cu puncte de informare, toalete ecologice, căi de acces și de evacuare; de asemenea, există și două zone destinate vânzării de apă, sucuri, bere și fast-food.

 

La bere au voie numai adulții pentru că accesul se va face doar cu biletul și cu actul de identitate iar minorii primesc o altă culoare la brățară decât cei cu drept de vot!

Există trei culoare de acces unde va fi scanat biletul, verificată cartea de identitate, aplicat brățara corespunzătoare precum și un filtru pentru verificarea bagajelor.

Lista obiectelor și materialelor interzise este lungă dar suntem convinși că fanii sunt obișnuiți cu acest gen de evenimente și că înțeleg foarte bine rostul filtrelor pentru propria securitate.

Iată și lista celor care vin să concerteze la Ploiești: NVNI, SKI DROPZ, DAYVEED, PVREES, KILLA FONIC dar și formația SUIE PAPARUDE.

Accesul se face începând cu ora 18,00, Sala Sporturilor Ploiești, terenurile de tenis.

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...