WhatsApp Image 2017-08-13 at 13.14.09.jpeg

Un polițist pensionar, de 57 de ani, mort de beat, a provocat un accident rutier, sâmbătă seara, la Drajna, soldat cu rănirea gravă a unui tânăr. Mai mulți martori susțin că unul dintre polițiștii sosiți la locul impactului a încercat mușamalizarea accidentului, spunând că nu are etilotest asupra sa și că accidentul este unul ușor, deși era o victimă! 

 

Aflat la volanul unui microbuz WV, Mihai Muc, fost polițist, a intrat în plin într-un BMW care staționa. În urma impactului violent, unul dintre ocupanții autoturismului a suferit răni grave la cap, coloană și gleznă.

Mai mulți martori la accident susțin că după apelul la 112, la fața locului a ajuns un echipaj de poliție, unul dintre oamenii legii spunând că nu au la ei etilotestul! Asta, deși șoferul care a provocat accidentul duhnea a băutură și era incoerent (VIDEO AICI)

Mai mult, acesta și-a sunat un coleg spunând "te rog să îl verifici tu, că e nea Mihai al nostru, a avut un accident ușor", formulare care poate avea mai multe sensuri, inclusiv un grad de rudenie. 

 

”Când am auzit că nu au cu ce să-i testeze alcoolemia, că este unul de-al lor și că accidentul este ușor, deși prietenul meu era grav lovit și zăcea pe marginea drumului, mi-am dat seama că se dorește mușamalizarea accidentului. Atunci i-am spus polițistului că nu este un accident ușor, ci unul cu victimă și că insist să fiu martor la testarea cu etilotestul a șoferului”, a declarat, în exclusivitate pentru observatorulph.ro, unul dintre martori. 

Până la urmă, la testarea cu etilotestul a avut loc la postul de poliție din Vălenii de Munte, șoferul fiind depistat cu o alcoolemie de 0,82mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Același martor a insistat și ca victima accidentului să fie transportată la spital, echipajul medical de pe ambulanță refuzând să facă acest lucru în primă fază pentru că victima era conștientă

 

Ulterior, când victima, care era lovită la cap, și-a pierdut cunoștința, a fost transportată la spitalul județean din Ploiești, în stare de comă, în care se află și acum. Victima accidentului a împlinit ieri 21 de ani.

Observatorulph.ro cere public conducerii IPJ Prahova să verifice modul în care a fost instrumentat în primă fază acest accident și dacă unul dintre polițiști este nepotul autorului incidentului rutier soldat cu rănirea gravă a unui tânăr.

 

Auto-moto
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident pe DN1A, la Cheia. Trafic îngreunat

Un nou accident rutier, în Prahova. Un autoturism a intrat în coliziune cu o cisternă încărcată cu lapte. Trei persoane au fost rănite, urmare a coliziunii unui autoturism cu o cisternă, pe DN1A, la...