Cine este așa-zisul patron care-și umilește și înjură angajații și cum se numește firma de textile

0
eleftherios-vanellis.jpg

eleftherios-vanellis.jpg

În luna iunie zeci de angajați ai unei firme de confecții din comuna Păulești, sat Găgeni au trecut prin umilințe greu de imaginat și au suportat înjurături din partea unui așa-zis patron pe motiv că au avut ”pretenția” să-și ceară banii la timp. Bărbatul, cel mai probabil de naționalitate cipriotă, se adresează zecilor de muncitori în limba engleză, iar o femeie joacă rolul de translator. 

UPDATE: Potrivit surselor noastre, Eleftherios Vanellis este angajat al companiei în funcția de director tehnic.

Firma de textile unde s-a consumat episodul din data de 16 iunie se numește Unique Clothing, iar bărbatul care înjură și umilește angajații se numește Eleftherios Vanellis. Potrivit informațiilor noastre, Vanellis nu ocupă în firmă nicio poziție de conducere, însă cu toate astea angajații îl știu de ”șef” și de omul care face plățile.

Administratorul societății se numește Dimitriou Antreas un bărbat originar din Cipru, în vârstă de 71 de ani. Observatorul Prahovean a încercat încă de marți obținerea unui punct de vedere oficial al firmei cu privire la această situație, însă la numerele de telefon afișate pe internet nimeni nu a răspuns.

În mediul virtual atitudinea lui Eleftherios Vanellis nu diferă cu mult față de cea din realitatea, însă șocant este că acesta distribuie simboluri naziste lucru pedepsit de legea 107/2006 din România.

Pe lângă postările pline de jigniri, Vanellis are pe pagina de facebook și o fotografie modificată în care apare el în prim plan, iar în colțul din stânga jos zvastica nazistă suprapusă peste imagine. Totodată bărbatul și-a desenat în aceeași fotografie și o mustață ca a lui Adolf Hitler

Potrivit articolului 5 din legea 107/2006 ” Promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unei infracțiuni contra păcii și omenirii sau promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin propagandă, săvârșită prin orice mijloace, în public, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi.”

Observatorul Prahovean solicită Poliției Prahova luarea măsurilor legale.

sursa foto: Facebook Eleftherios Vanellis

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău