052ea2c7-7a46-4108-ae84-ca2425ce975c.jpg

Caniculă, nervi, infrasctructură depăşită, aglomeraţie pe şosele. Niciuna dintre acestea nu reprezintă o scuză pentru ceea ce puteţi vedea în aceste imagini.

 

Ne-am obişnuit să stăm la cozi infernale, fie că mergem pe Valea Prahovei, fie că fugim către sau dinspre mare. Pierdem ore bune, aşteptând să ajugem la destinaţie. Înjurăm politicienii şi autorităţile incompetente, dar asta nu înseamnă că nu ne aşteptăm cuminţi rândul, din respect pentru ceilalţi participanţi la trafic.

De fiecare dată avem un plus la capitolul enervare, din cauza specimenelor ca cel din filmarea pe care am primit-o de la un cititor al observatorulph.ro. Ploieşteanul care l-a filmat, ne-a povestit că, pe drumul din zona staţiunii Eforie Sud, şoferul maşinii cu numărul BZ 95 BLY,  a efectuat mai multe depăşiri peste axul drumului, nu de puţine ori fiind la un pas de a produce accidente. Punem la dispoziţia Poliţiei Rutiere această filmare, aşteptând totodată un răspuns din partea lor, care să conţină şi măsurile care au fost luate.

 

 

 

Auto-moto
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident pe DN1A, la Cheia. Trafic îngreunat

Un nou accident rutier, în Prahova. Un autoturism a intrat în coliziune cu o cisternă încărcată cu lapte. Trei persoane au fost rănite, urmare a coliziunii unui autoturism cu o cisternă, pe DN1A, la...