f2172afd-f3bc-4f6b-81b5-2524f79c7435.jpg

Deci ai murit, da? Lasă asta, că nu e important acum! Important este că, deşi eşti mort, ai rezistat eroic timp de 50 de ani de căsnicie neîntreruptă.

 

Lăudabilă intenţia Primăriei municipiului Ploieşti de a premia cuplurile care au o căsnicie neîntreruptă, timp de 50 de ani. Pentru aceasta, municipalitatea a trimis invitaţii nefericiţilor care nu au înţeles să se salveze la timp, prin divorţ. Bietul primar, a semnat cu bună-credinţă invitaţiile, că doar nu avea stocată în cap toată evidenţa populaţiei. Problema este că cei care lucrează în domeniu, au baza de date legată la poarta Raiului, atât timp cât au trimis invitaţii şi la persoanele decedate. Până la urmă... gestul contează. Cu această ocazie, încep să cred că Dragnea nu-i chiar atât de nemernic, pe cât credeam, şi că morţii lui, pe lângă faptul că pot vota, uneori chiar merită premiaţi. 

Fiul unui ploieştean, decedat în urmă cu 28 de ani, a primit în cutia poştală o astfel de invitaţie, tip "ooo, ce veste minunată!" Omul şi-a anunţat mama, însă aceasta nu a găsit deocamdată o soluţie pentru a împărtăşi bucuria cu cel cu care a "convieţuit", chiar şi după marea trecere. Ca să nu se irosească în van un asemnea gest (premierea), mă ofer să fac o şedinţă de spiritism şi să încerc să le comunic celor de dincolo, poate se simt totuşi, să vină să-şi ridice premiul, că doar nu s-a obosit primăria de pomană, iar ei să trateze gestul cu atâta indiferenţă. Vă ţin la curent dacă îmi iese. Dacă nu, sper ca premiile să se reporteze, pentru că am de gând să încerc şi la anul să-i trezesc din apatia care pare să-i fi cuprins după moarte. 

f0ebd9ab-de86-4b54-bf05-251919ea03cc.jpg

 

f2172afd-f3bc-4f6b-81b5-2524f79c7435.jpg