festival-medieval-ploiesti-trupe-rock.jpg

Primăria Ploiești organizează licitație pentru achiziționarea de servicii artistice pentru Festivalul Medieval care se va desfășura în perioada 14 - 16 iulie.

Special pentru acest eveniment circulația rutieră va fi întreruptă pe Bulevardul Independenței, conform unei dispoziții emise deja de primarul municipiului Adrian Dobre.

Cât privește Festivalul Medieval „Ploiești - Târg Domnesc”, valoarea estimativă a serviciilor artistice este de 178.000 de lei fără TVA, din care 32.400 lei (fără TVA) pentru închirierea scenei și instalațiilor de sunet și lumini, iar 145.600 de lei (fără TVA), pentru achiziția serviciilor prestate de artiști.

Pe parcursul celor trei zile de festival vor exista concerte, iar în acest sens municipalitatea a anunțat și lista trupelor care s-ar dori să urce pe scenă. 

Astfel, vineri, 14 iulie, la Ploiești ar urma să concerteze, începând cu ora 21.00, două dintre trupele Spitalul de Urgență, Vunk, Taxi și Proconsul, fiecare concert urmând să aibă 40 de minute.

Sâmbătă, în a doua zi de festival, se dorește ca pe scenă să urce două dintre trupele Vama, Alternosfera, Bucovina sau Vița de vie, iar duminică sunt așteptate, de la ora 20.00, tot două trupe dintre Zdob și Zdup, Hara, Luna Amară sau Bere Gratis.