delapidare-banca-unicredit.jpg

Două femei angajate ale unei unități bancare din Câmpina sunt cercetate de Poliție pentru delapidare și neglijență în serviciu într-un dosar cu prejudiciu record: 999.951,99 ron și 66.499,90 euro.

 

În perioada octombrie-noiembrie 2015, o femeie în vârstă de 33 de ani din Câmpina, angajată pe postul de casieră la unitatea bancară, a profitat de faptul că zilnic îi trec prin mână sume importante de bani și nu a rezistat ispitei. A reușit să plece acasă în doar o lună cu aproape 300 000 de euro. 

O parte din vină o poartă și directoarea sucursalei bancare din municipiul Câmpina, care avea obligația să participe la verificarea numerarului. Directoare este o altă femeie în vârstă de 32 de ani cu domiciliul în același oraș. În prezent aceasta este cercetată de oamenii legii pentru neglijență în serviciu. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, prejudiciul nu a fost recuperat, iar procurorul de caz nu a instituit măsuri asiguratorii. Potrivit acelorași surse, cele două femei erau angajate ale unei sucursale Unicredit din Câmpina