deschidere-functionar-concediu.jpg

Deschiderea pasajului de la Gara de Vest riscă să nu aibă loc joi, 1 iunie, după ce un funcționar public, a cărui semnătură trebuie să apară în documentele oficiale a plecat în concediu. 

La ședința Consiliului Local de astăzi atât primarul Adrian Dobre cât și mai mulți consilieri locali comentau despre faptul că deschiderea pasajului de pe strada Mărășești ar putea fi pusă în pericol de faptul că inspectorului ITSC, Marian Anisie, delegat cu recepția lucrărilor este plecat în concediu.

Surse din administrație ne-au declarat că inspectorul ITSC care ar trebui să fie prezent joi pentru inaugurarea pasajului nu are de gând să-și întrerupă concediul pentru a participa la eveniment. Pe de altă parte, directorul ITSC, Gelu Paraschiv consideră că din moment ce Anisie a urmărit evoluția lucrărilor el trebuie să fie prezent și nimeni altcineva.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorul Prahovean a obținut confirmarea că directorul ITSC se află în concediu. Vom reveni cu un punct de vedere oficial al inspectoratului în cursul zilei de miercuri.