cristina-batuta-prahova.jpg

Observatorulph.ro publică imagini editate, pentru protejarea identității victimei, cu o copilă de opt ani, care a fost bătută de mama sa. Vânătăile au determinat-o pe o colegă de școală să filmeze victima abuzului, redacția noastră alertând Protecția Copilului Prahova.

 

Cristina, o copilă de opt ani, din comuna Puchenii Mari, a fost bătută în mod repetat de mama sa. Oripilată de vânătăile de pe corpul ei, o colegă de școală a filmat-o, iar imaginile au ajuns la redacția observatorulph.ro, care a alertat Protecția Copilului Prahova.

În urma anchetei sociale declanșată de autorități, fetița a fost internată într-un centru special pentru copii abuzați, mama acesteia fiind de acord cu măsura după ce a recunoscut că a lovit-o în mai multe rânduri pe fiica sa.

 

Detalii aici: Fetiță bătută crunt de mamă, în Prahova. O colegă a filmat rănile, iar observatorulph.ro a alertat autoritățile

Bătăile aveau loc în locuința familiei din satul Pietroșani, comuna Puchenii Mari.

Victima mai are un frate mai mic, care a rămas sub monitorizarea autorităților, alături de mama violentă.

După încheierea anchetei sociale, autoritățile vor decide dacă fetița se va mai întoarce în familie sau va rămâne în grija statului

Mărturia Cristinei, fetița bătută de mamă. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!