clasa_5.jpg

În ultimii ani, tot mai mulți părinți își înscriu copiii care termină ciclul primar la examenul de admitere pentru clasele speciale organizate de colegiile din Ploiești.

 

”Spre deosebire de anii trecuți, când examenele erau organizate în aceeași zi de către Inspectoratul Școlar Județean Prahova, în acest an colegiile au libertate deplină. Data organizării acestor examene și subiectele vor stabilite de colegiile respective.” au declarat reprezentanții ISJ pentru observatorulph.ro.

Topul celor mai bune licee din Prahova. Pregătirea admiterii la liceu 2017

 

Astfel, elevii care se înscriu la examenul pentru admiterea în clasa a V-a cu predare intensivă într-o limbă străină (engleză, germană) sau matematică la colegii precum Mihai Viteazul, I.L Caragiale, Nichita Stănescu sau Jean Monnet vor avea de rezolvat subiecte elaborate de profesorii acestor unități. 

Pentru că în trecut au existat contorverse privind admiterea fără examen a elevilor deținători de certificate Cambridge, această regulă se va aplica numai dacă locurile scoase la examen nu vor fi ocupate în totalitate.

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...