WhatsApp Image 2017-05-05 at 13.41.17.jpegDenumită oficial PRP (Platelet-Rich Plasma), terapia constă în introducerea în organism a plasmei îmbogăţită cu trombocite. Efectele nu sunt doar estetice, ci și medicale, procedura fiind folosită cu succes la tratarea alopeciei, acneei, cearcănelor, cicatricilor sau vergeturilor.

 

Tratamentul nu este dureros, iar o ședință durează aproximativ 10 minute. Pentru doamnele și domnișoarele speriate de efectul ”botox,” PRP este o soluție neinvazivă și sănătoasă pentru mărirea volumului buzelor sau alte interventii estetice.
Terapia face parte, alături de ozonoterapie, dintr-un pachet complex de servicii medicale oferit de Dentirad Hospital din Plopeni.
Terapia cu ozon, prin agentul unic de păstrare și regenerare a frumuseții și a sănătății pielii, nu doar maschează sau tratează temporar problemele estetice, ci îmbunătățeste și stimulează funcțiile organismului. Tratamentele au ca efect corectarea ridurilor, remodelarea buzelor, stoparea căderii părului și eliminarea celulitei.
În luna mai, cei interesați de acest tip de servicii beneficiază de o reducere de 20%.
Pentru consultații și programări sunați la telefon 0244.972 (disponibil non-stop)

WhatsApp Image 2017-05-05 at 13.43.32.jpeg