spital

Unul dintre cele mai moderne spitale de stat din Prahova, dar cu un deficit de cadre medicale care afectează activitatea unității, a reușit să coopteze în echipă cinci medici care vor începe activitatea, unii începând cu luna decembrie, alții din ianuarie 2017.

 

Astfel, la secția de ginecologie vor oferi consultații dr. Nelu Alexe, de la Spitalul Universitar de Urgență București și dr. Ion Constantinescu.

De asemenea, la secția de pediatrie a spitalului, aflată într-un amplu proces de renovare, va veni să ofere consultații copiilor din Câmpina și zona Valea Prahovei medicul Nicoleta Bădișor.

Nu e hotel de lux, ci policlinică de stat din Prahova FOTO

 

Pentru prima dată Spitalul din Câmpina va avea un medic epidemiolog, iar la acest cabinet va oferi consultații dr. Miruna Șovăială, de la Spitalul Universitar de Urgențe București.

Echipa de medici de la SMC va fi completată de un specialist în anatomo-patologie care va începe să lucreze la Câmpina începând cu luna ianuarie a anului viitor.

Angajările în Spitalul Municipal Câmpina vor continua și în anul 2017, având în vedere lipsa de specialiști de la Unitatea de Primiri Urgențe.