emilian grigore posesti

Marți, polițiștii serviciului de investigare a criminalității economice au efectuat percheziții domiciliare în localitatea Posești la persoane bănuite evaziune fiscală și producerea și deținerea de alcool, în afara unui antrepozit fiscal autorizat. În urma perchezițiilor un mandat de aducere a fost pus în aplicare.

Potrivit surselor observatorulph.ro, persoana bănuită de comiterea faptelor este fostul edil al comunei Posești, Emilian Grigore. În urma audierilor, polițiștii au decis cercetarea acestuia în stare de libertate. 

Vezi și: Imagini de la perchezițiile de marți. 13 000 de litri de alcool confiscați

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma perchezițiilor polițiștii au confiscat 13 000 de litri de alcool și o instalație artizanală de producție a acestuia de tip alambic. 

Citește și:  13 000 de litri de alcool confiscați de la un prahovean de 62 de ani

În urma investigațiilor s-a stabilit că prejudiciul adus bugetului de stat este de 113 000 lei. 

Emilian Grigore a fost primar al comunei Posești în perioada 2008-2012. În timpul mandatului acesta s-ar fi aflat în incompatibilitate în perioada 24 iunie 2008-10 februarie 2010, întrucât ”a deținut, simultan, atât funcția de primar al comunei Posești, cât și calitatea de comerciant persoana fizica în cadrul Grigore Gh. Emilian PF, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87 din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției, care prevede ca ”funcția de primar (…) este incompatibilă cu: calitatea de comerciant persoană fizică"


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Rezultatul perchezițiilor din Ploiești

În această dimineață, polițiștii din Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Politiei Romane au efectuat 3 percheziții la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare...