Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

emilian grigore posesti

Marți, polițiștii serviciului de investigare a criminalității economice au efectuat percheziții domiciliare în localitatea Posești la persoane bănuite evaziune fiscală și producerea și deținerea de alcool, în afara unui antrepozit fiscal autorizat. În urma perchezițiilor un mandat de aducere a fost pus în aplicare.

Potrivit surselor observatorulph.ro, persoana bănuită de comiterea faptelor este fostul edil al comunei Posești, Emilian Grigore. În urma audierilor, polițiștii au decis cercetarea acestuia în stare de libertate. 

Vezi și: Imagini de la perchezițiile de marți. 13 000 de litri de alcool confiscați

În urma perchezițiilor polițiștii au confiscat 13 000 de litri de alcool și o instalație artizanală de producție a acestuia de tip alambic. 

Citește și:  13 000 de litri de alcool confiscați de la un prahovean de 62 de ani

În urma investigațiilor s-a stabilit că prejudiciul adus bugetului de stat este de 113 000 lei. 

Emilian Grigore a fost primar al comunei Posești în perioada 2008-2012. În timpul mandatului acesta s-ar fi aflat în incompatibilitate în perioada 24 iunie 2008-10 februarie 2010, întrucât ”a deținut, simultan, atât funcția de primar al comunei Posești, cât și calitatea de comerciant persoana fizica în cadrul Grigore Gh. Emilian PF, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87 din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției, care prevede ca ”funcția de primar (…) este incompatibilă cu: calitatea de comerciant persoană fizică"


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești