incendiere bcr

Carmen Nicoleta Dănilă, angajata care a dat foc seifului plin cu bani din camera de tezaur a BCR sucursala Ploiești, a fost condamnată la cinci ani de închisoare în regim de detenție.

 

În plus, Dănilă va trebui să achite suma de 260.000 euro reprezentând daune materiale.

Aceasta a fost găsită vinovată de delapidare și distrugere. Decizia, dată pe 17 noiembrie, aparține Judecătoriei Ploiești, instanță unde s-a judecat, din februarie 2012, acest proces.  Sentința nu este una definitivă și poate fi atacată la instanța superioară în termen de zece zile.

Incendiul de la sediul BCR din Ploiești a avut loc în luna noiembrie 2011. Conform anchetatorilor, în 30 noiembrie Carmen Nicoleta Dănilă, care era atunci angajat al Băncii, a intrat fără a avea autorizaţie în camera tezaurului din sediul BCR situat în centrul Ploieştiului, iar la ieşire nu a anunţat că în incinta camerei are loc un incendiu.

 

Ulterior, în timpul anchetei deschise la bancă pentru stabilirea cauzei incendiului anchetatorii şi reprezentanţii băncii au constatat că din camera tezaurului lipsesc trei teancuri a câte o sută de bancnote de 500 de euro, acestea nefiind găsite însă nici arse, deşi cu o zi înainte fusese confirmată prezenţa celor trei teancuri în camera de tezaur a băncii.

VIDEO: Momentul în care Nicoleta Dănilă intră în camera de tezaur a fost surprins de camera de supraveghere:


 

Auto-moto
  • Vineri, 17 Noiembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

O mașină a luat foc pe DN 1B, la Bucov. FOTO

În această seară, un autoturism a luat foc în mers, pe DN 1B, la Bucov. Din primele informații, șoferul a reușit să se salveze. Un cititor ne-a trimis imagini de la locul accidentului. Este a doua...