bataie elevi cuza

Doi elevi ai Colegiului Național Alexandru Ioan Cuza din Ploiești s-au bătut într-o excursie care a avut loc la Predeal săptămâna trecută, din cauza unei fete. 

 

În altercația celor doi colegi de liceu a fost implicat și un alt tânăr în vârstă de 28 de ani, în prezent iubitul tinerei pentru care cei doi elevi s-au luat la bătaie. Acesta ar fi ajuns în hotelul unde erau cazați elevii separat de grup, plătindu-și o cameră. Tânărul de 28 de ani ar fi încercat să-i despartă pe cei doi elevi în momentul în care s-au luat la bătaie însă fără succes. 

În urma scandalului din excursia care a fost organizată duminică și luni la Predeal, elevul Ștefan Dumitran a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Brașov cu multiple leziuni în zona capului. Evenimentul în care au fost implicați elevii prahoveni a ajuns în atenția Inspectoratului Județean de Poliție Brașov care a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe pe numele a două persoane, una dintre ele fiind minoră.

Directorul unității de învățământ, Rodica Popescu a precizat pentru observatorulph.ro că tatăl victimei a sunat la școala și a transmis că vrea să aibă o discuție cu conducerea colegiului și cu profesorul care a organizat excursia. Totodată aceasta a mai precizat că nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat în excursia de la Predeal pentru că nu a apucat să stea de vorbă cu toate părțile implicate. 

 

Potrivit surselor noastre, tatăl elevului care a fost bătut la Predeal este Dorian Dumitran, ofițer în cadrul IGPR, specializat în psihologie. Acesta a lucrat mai mulți ani în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, la biroul de prevenire.

Inspectoratul Școlar Județean Prahova a transmis prin Nicolae Angelescu că instituția nu a fost sesizată cu privire la acest eveniment, însă ISJ Prahova s-a autosesizat în urma informațiilor apărute pe paginile de socializare, precizând că în cursul zilei de luni va avea loc o întâlnire cu directorul Colegiului Național Alexandru Ioan Cuza.