lesinat1

După ce au stat ore în șir în picioare, îmbrăcați în uniforma de vară, deși afară erau temperaturi de iarnă, mai mulți elevi din anul I din cadrul Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina au avut nevoie de îngrijiri medicale. S-a întâmplat acest lucru, vineri, în timpul ceremoniei de depunere a jurământului militar.

 

În timpul acestui eveniment încărcat de emoție, de față cu părinții, dar și cu șefi din cadrul Ministerului de Interne, mai mulți elevi nu au rezistat până la finalul ceremoniei. Au leșinat în careu fiind, cu puțin înainte de defilare. În afară de emoțiile foarte mari, la starea de rău a contribuit cu siguranță și faptul că elevii erau îmbrăcați în uniforma de vară, doar în cămașă și sacou, în timp ce mulți dintre ofițeri aveau palton. Cel puțin cinci dintre elevi au căzut din picioare, fiind transportați pe brațe, discret și fără tam tam, de către colegii lor de clasă, direct la punctul de prim ajutor instalat în imediata apropiere. Ceremonia nu a fost întreruptă, deși era lesne de înțeles că viitorii polițiști nu mai rezistau în poziție din cauza frigului. Vineri dimineață, la Câmpina, au fost înregistrate temperaturi sub zero grade.

În acest an, 699 de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina au depus jurământul militar. Aceștia au început cursurile în luna noiembrie și vor finaliza studiile în 2018.

 

Galerie FOTO Ceremonia depunerii jurământului 
 
scoala2
scoala34