percheziti vita

Trei persoane au fost aduse joi cu mandat la sediul IJP Prahova în urma unor percheziții domiciliare efectuate de polițiștii orașului Mizil alături de luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale efectuate în localitatea Călugăreni. 

 

Acțiunea oamenilor legii a avut la baza o tâlhărie pe care persoanele vizate de percheziții au comis-o sâmbătă, cinci noiembrie. Autorii ar fi deposedat prin violență două persoane de suma de 11 400 de lei și de un lănțic de aur. 

Potrivit informațiilor noastre totul ar fi pornit de la vânzarea unei vite. Victimele s-ar fi înțeles cu agresorii cu privire la cumpărarea animalului, iar sâmbătă au mers la Călugăreni pentru a-l lua. Când au ajuns acolo însă, persoanele acuzate de tâlhărie sacrificaseră animalul în vederea comercializării acestuia în acest fel. Cumpărătorii au refuzat însă tranzacția susținând că vor să cumpere animalul viu și au refuzat plata. În acel moment vânzătorii au devenit violenți și au deposedat victimele de suma de bani pe care o aveau și de lănțicul de aur. 

Oamenii legii au ridicat în urma perchezițiilor de astăzi sume de bani și bijuterii. Persoanele acuzate de tâlhărie nu aveau până astăzi antecedente penale.