barbat arsuri grave

Un incident grav a avut loc miercuri după amiază în stațiunea prahoveană Cheia. Un bărbat în vârstă de 32 de ani, angajat al Ministerului Apărării, a fost transportat la spital cu arsuri pe tot corpul. 

Citește și:   Un bărbat a suferit arsuri de gradul III pe tot corpul, la o cabană din Cheia

Potrivit surselor noastre, tragicul incident s-a produs la un imobil proprietatea MAPN din Cheia, iar bărbatul a fost transportat la spitalul din Vălenii  de Munte cu arsuri grav.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE

Victima este sergent și asigura paza unei clădiri dezafectate a MAN.

Potrivit acelorași surse, bărbatul ar fi încercat să aprindă o sobă, moment în care hainele i-au luat foc. Ancheta va fi preluată de Parchetul Militar.

Din cauza rănilor, arsuri de gradul I și II pe 95% din corp, bărbatul va fi transportat la Spitalul Militar din București.

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Starea victimelor accidentului de la Păulești

Marți dimineață, ISU Prahova a fost solicitat să intervină, prin numărul unic de urgență 112, la un accident rutier dintre doua autoturisme produs pe DJ 102, în Păulești. În urma impactului, o...