zecheru

Surpriză pe listele formațiunii politice ALDE în Prahova. Pe locul cinci la Senat, poziție neeligibilă, se află Nicolae Zecheru, fostul șef al Serviciului de Investigații Criminale (SIC) din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

 

Pensionat încă din primăvara acestui an, imediat după izbucnirea scandalului legat de arestarea fostului comandant al Poliției Prahova, Viorel Dosaru, Nicolae Zecheru revine în atenția publică, dar din perspectiva unei cariere politice. Contactat telefonic, fostul șef al SIC a precizat că a luat această decizie pentru că „a preferat să nu stea cu mâinile în șold".

"Am ales să fac acest pas, să intru în politică, deocamdată nu în linia întâi, pentru că am preferat să nu stau cu mâinile în șold. Cred că, din perspectiva experienței mele profesionale, aș putea să mai trag de mânecă pe unul sau pe altul, în cazul în care greșesc. Am preferat o formațiune politică tânără, pentru că aici am găsit oameni de mare valoare și mă refer în primul rând la Teodor Meleșcanu și la doamna Grațiela Gavrilescu", a declarat Zecheru.

Acesta a precizat că, deși șansele să câștige un post de senator de pe poziția în care se află pe listă sunt reduse, va continua să activeze în politică și după aceste alegeri parlamentare.

 

 

Politic
  • Vineri, 17 Noiembrie 2017
  • De Mihai Popescu

PSD va organiza mitinguri în toată țara

Oficial, în București nu se va organiza, în perioada următoare, vreun miting de susținere a lui Liviu Dragnea sau a programului de guvernare, este una dintre deciziile luate de conducerea extinsă a...

Eveniment
  • Vineri, 17 Noiembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Două accidente în Prahova din cauza ploii

Vremea nefavorabilă creează probleme șoferilor. Într-un interval de doar cinci minute în Prahova s-au produs două accidente rutiere, la Blejoi și Apostolache.  Potrivit IJP Prahova, primul eveniment...