fete disparute

Ana Maria Nedelcu și Andreea Dina, cele două fete din Poiana Câmpina, în vârstă de 14 respectiv 13 ani, dispărute încă de joi seara, nu sunt de găsit.

 

Nimeni nu poate oferi informații concrete despre locul unde cele două au petrecut noaptea. În Poiana Câmpina este agitație încă din această dimineață, unde mai mulți polițiști au încercat să pună cap la cap datele pe care le-au adunat până acum.

Sunt câteva certitudini: fetele au acces la internet pentru că au fost active pe paginile de facebook, au fost văzute joi noaptea în Câmpina, undeva în jurul orelor 20.00.

 

Informația a fost confirmată de un agent de pază, dar și de imaginile surprinse de o cameră de supraveghere.  Cel puțin una dintre ele are telefonul mobil cu ea, dar este închis.

Cel mai probabil aceasta folosește o altă cartelă. Au plecat de acasă cu ceva bagaje, un rucsac mic și o plasă, în care au haine. Există și o informație destul de șocantă, dar neconfirmată deocamdată de poliție, și anume că una dintre cele două copile ar avea la ea o sumă foarte mare de bani, de aproape de 10.000 de lei.

În plus, bunica Andreei susține că nepoata ei i-a luat suma de 500 de lei din buzunar, în ziua dispariției. Femeia spune totuși că fata nu a fugit cu banii pentru că i-ar fi dat înapoi cu puțin timp înainte să dispară de acasă.

Pe de altă parte, rudele celor două fete susțin că relația lor de prietenie nu era văzut cu ochi buni nici de părinții Anei Maria și nici de bunica Andreei.

Probabil că amândouă aveau părinți divorțați care și-au refăcut viața cu alți parteneri, lucru le-a apropiat. În ziua dispariției, Ana Maria a venit în vizită la Andreea. Au rămas acasă până în jurul orelor 16.00, după care au fugit împreună.

Bunica Andreei a povestit că fetele ar fi fugit pe geamul care dă în grădina din spatele casei, au deschis o poartă care era legată cu o sârmă și duse au fost.

De joi seară de la ora 19.00 li s-a pierdut urma. Cei care au informații despre Andreea și Ana Maria sunt rugați să anunțe cel mai apropiat post de poliție sau să sune la 112. 

minore-cautate-de-politie1

minore-cautate-de-politie2