crima 53036000

Apar detalii tot mai șocante legate de crima din Mihai Bravu. Surse apropiate anchetei au declarat că fapta s-a petrecut în noaptea de doi spre trei octombrie, iar omorul a fost cu premeditare. Lucia Grozea era disperată. Aceasta susține că fusese amenințată de fiul său, un consumator de alcool, că va face tot posibilul să o omoare pe sora lui vitregă, care locuia într-o altă casă, împreună cu familia ei.

 

Femeia susține că duminică, 2 octombrie, Lucian a venit acasă băut iar scandalul, bătăile și amenințările cu moartea au început din nou. Spre seară, răpus de aburii alcoolului, bărbatul a adormit în aceeași cameră în care dormea și mama lui. A fost momentul în care femeia a hotărât că a sosit momentul să pună capăt terorii și s-a decis să îl omoare. S-a ridicat din pat, a luat un topor, s-a suit pe canapea, deasupra lui și acolo vitejia a părăsit-o.

Nu a putut să lovească. S-a retras în living, a luat o sticlă de Metaxa, a băut-o pe toată și s-a reîntors în dormitor. Abandonează toporul, ia un ciocan și o geacă a fiului și începe să exerseze loviturile. După jumătate de oră de exercițiu a decis că poate să ducă până la capăt planul.

L-a lovit pe bărbat de câteva ori, dar nu suficient de puternic, astfel că victima s-a trezit și a încercat să se apere, dar nu mai avea destulă forță. Disperată, dar hotărâtă să termine cât mai repede totul, Lucia a luat câteva pungi cu care i-a înfășurat capul fiului ei și a continuat să lovească până ce acesta a murit. Apoi l-a dat jos din pat și a început să spele tot ceea ce fusese murdărit cu sânge. Hainele și telefonul victimei le-a ars în boiler, iar hainele ei le-a spălat mai întâi cu apă rece, apoi cu detergent și săpun.

 

A doua zi s-a comportat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. A ieșit în curte, s-a plimbat, a stat de vorbă cu vecinii, astfel că nimeni nu a știu ce coșmar se petrecuse la doar câțiva metri de ei. A treia zi de la faptă, la poarta Luciei a venit o persoană care se interesa de victimă pe care o antamase într-o lucrare. Femeia a mințit și a spus că Lucian a plecat în Italia. Abia atunci și-a dat seama că trebuie să scape de cadavru, iar în noaptea de cinci spre șase octombrie a început să sape groapa din curtea casei.

Următoarea noapte a transportat cadavrul în groapă, iar de atunci și până luni a tot pus pământ peste cadavru de teamă ca vreun animal să scoată la suprafață vreo urmă care să o dea de gol. Nu a putut trăi prea mult cu vina că a ucis un om, așa că Lucia, cuprinsă de remușcări, a anunțat, luni, la ora 15.00, autoritățile. Acum se află în custodia Poliției, iar astăzi instanța va decide dacă va emite mandate de arestare pe numele femeii.

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...