crima

Lucian Mitrănuș, un bărbat de 41 de ani, din Ploiești, a fost ucis în somn, cu ciocanul, de mama sa. Crima s-a petrecut într-o casă de pe strada Roveine. Vecinii susțin că victima își ajuta financiar familia, trimițând diverse sume de bani atunci când era plecat la muncă în străinătate.

 

Deși mama acuzată de crimă, Lucica Grozea, a declarat polițiștilor că și-a ucis fiul pentru că nu mai suporta bătăile aplicate de acesta pe fondul consumului de alcool, vecinii susțin contrariul. Și polițiștii susțin că nu există nicio plângere pe numele victimei.

Filmul crimei din Ploiești. Cum și-a ucis mama fiul

 

"Era un om bun. Muncea în străinătate și le trimitea bani acasă. Nu este adevărat că o bătea pe maică-sa! L-am cunoscut foarte bine pe Luci. Mai demult a fost opărit cu ulei încins pe față. S-a chinuit mult prin spitale să-și revină. Nu i-a denunțat la Poliție și, mai mult le-a și trecut casa pe numele lor. Ce fel de mamă este una care își omoară copilul cu ciocanul și apoi îl îngroapă în curte? Sunt șocată!" a declarat, pentru observatorulph.ro, una dintre vecine. 

Citește și Ce le-a spus procurorilor mama din Ploiești care și-a ucis fiul cu ciocanul

Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă să-și petreacă restul zilelor după gratii,  pedeapsa pentru crimă cu premeditare fiind de 25 de ani de închisoare.