masini confiscate politie

Activitatea infracțională în județul Prahova este departe de a fi redusă la zero. Aproape în fiecare săptămână polițiștii prahoveni descind la adresele persoanelor certate cu legea, iar acțiunile lor se lasă cu rețineri și confiscări de bunuri. 

 

Potrivit unei statistici a IJP Prahova, de la începutul anului și până în prezent în Prahova au fost efectuate 567 de percheziții.

Descinderile au vizat 250 de fapte penale în cazul cărorare sunt cercetate infracțiuni precum tâlhărie, furt, viol, evaziune fiscală, spălare de bani, lipsire de libertate în mod ilegal, tulburarea liniștii și ordinii publice, șantaj, delicte silvice și multe altele. 

În primele nouă luni ale anului 2016 polițiștii prahoveni au confiscat în urma acțiunilor pe care le-au derulat 40 de autoturisme, nouă autobuze/autocare/microbuze, două camioane și două remorci, în cauze privind dosare penale sa săvârșirea de contravenții. 

 

Din perchezițiile efectuate în  2016 de polițiștii, 114 dintre acestea au fost realizate de Poliția Municipiului Ploiești și cele patru urbane arondate, iar 362 de către serviciile de reședință al IJP Prahova.

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...